ToxiQman Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 of of...ce te-ai face tu daca nu ar mai exista uameni destia ca mene, nu ai mai avea ce sa mai comentezi....mai dute ba si culcate...." multe urari numai de bine " Cred ca se resuceste Pruteanu in groapa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Cred ca se resuceste Pruteanu in groapa..... du-te tu si tine-l! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) du-te tu si tine-l! in ritmul in care o tzine-ti voi astia `fitzo-reisarii`........cred ca te duci inaintea mea....doar stiti bine..cum iesitzi din Bucuresti..cum va pierdetzi prin santzuri.. din cauza unora ca tine va interzic astia noaptea.....o sa va luatzi motoarele pe platforma pana in afara orasului ca sa va putetzi plimba.... Editat August 5, 2008 de ToxiQman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) in ritmul in care o tzine-ti voi astia `fitzo-reisarii`........cred ca te duci inaintea mea....doar stiti bine..cum iesitzi din Bucuresti..cum va pierdetzi prin santzuri.. din cauza unora ca tine va interzic astia noaptea.....o sa va luatzi motoarele pe platforma pana in afara orasului ca sa va putetzi plimba.... oooooooooooooooooooooo profesoreeeeeeeeeeeeeeeeeee de unde pwla mea ai venit ma (sau mai pe intelesul tau cu cine ai facut limba romana? sau nu prea stii nici acum unde e scoala?)? te iei de altii dar tu esti cel mai praf. hai drum bun si sa nu mai scrii p-aici. Editat August 5, 2008 de BigNC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 o tzin...nu o tzin.....eu o sa ma plimb cu moto in continuare....u o sa te plimbi cu PLATFORMA...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 @ toxiQman: de fapt se vede din semnatura ta cat de analfabet esti Nimeni nu ma prinde pe mine in fapt....am motor cu numar pe spate de Corp Diplomat... poate esti in stare inainte sa ii critici pe altii sa te stergi macar la gura. si poate ne spui tu cum ar trebui sa fie scris ca sa fie ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) skija..nu mai are rost sa o ardem aiurea...chestia de la semnatura este un vers al lui Don Baxter "nimeni nu ma prinde pe mine in fapt...am masina cu numar pe fatza de CD" pe care l-am modificat eu...dar daca u esti mare fan Gutza...nu prea ai de unde sa `cunosti`... si cu ocazia asta m-ai convins..u esti in poza aia cu `samântzale` Editat August 5, 2008 de ToxiQman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Cred ca se resuceste Pruteanu in groapa..... ma atat iti spun "MATA" , si apropo vezi ca special am scris asa...cacao cu ochi. in ritmul in care o tzine-ti voi astia `fitzo-reisarii`........cred ca te duci inaintea mea....doar stiti bine..cum iesitzi din Bucuresti..cum va pierdetzi prin santzuri.. din cauza unora ca tine va interzic astia noaptea.....o sa va luatzi motoarele pe platforma pana in afara orasului ca sa va putetzi plimba.... asa si mai zic inca o data "MATA" asa ca sa il inebunesc pe Pruteanu. Asa si ca sa discutam despre ce vrei tu sa zici aici,(cuvant jignitor), vezi ca eu nu am fost acolo si majoritatea nu au fost acolo ca sa se dea cu mobra, decat sa priveasca, nu cred ca este interzis..ok. `fitzo-reisarii`e "mata si cu tactu care te-a facut pe tine si tot neamu' tau"... tu esti aceea persoana care ahh nu mai zic..ca deja ma scoti din pepeni. marsh la cacao... si nu te mai baga inseama cu asa zisii "`fitzo-reisarii`". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 tu nu esti fitzo-reisar de bucuresti......mai rau..esti tzaran de bucuresti....pacat de ceilaltzi ca trebuie sa va suporte....cat despre mama...e aiurea sa te iei asa de oameni..mai bine apuca-te si mai sparge niste `samântza`...u esti in a 2-a poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) tu nu esti fitzo-reisar de bucuresti......mai rau..esti tzaran de bucuresti....pacat de ceilaltzi ca trebuie sa va suporte....cat despre mama...e aiurea sa te iei asa de oameni..mai bine apuca-te si mai sparge niste `samântza`...u esti in a 2-a poza ba protule tu nu vezi ca te bagi in seama cu niste afirmatii de tot kktul...taran sunt pentru ca asa meritati ma jigodiile dreaq,...ca m-am saturat cum unu gata e rupt de oboseala de la munca mai scrie si el gresit in plm, gata va luati de ei...cacao-tilor, mari lingvisti ce sunteti...mai bine te-ai duce in pln tu sa dai la sapa ca esti mai taran ca noi, prostwle. a am uitat ca daca tot sunt taran DE BUCURESTI sa continui cu jignirile, am uitat sa pun semnul asta ca il meriti din plin in special tu si celalalt coleg al tau de breasla.... Editat August 5, 2008 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 `urasc nuntzile si mormantarile romanesti....urasc tzaranii de oras in special pe cei din bucuresti`........ la mine, acea greseala de scriere a fost o intamplare....la tine vad ca e obisnuintza..... Acu pe bune..tu esti in poza a 2-a??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 si uite cum ne certam iar intre noi... parerea mea, care am de ambele parti ale baricadei prieteni....cred ca ma duc sa-mi mai iau o bere(trademark @Danutza) ba, daca acolo e strada si sunt doar curci, dati-va linistiti da nu pe Magheru sau pe Fundeni ca va palesc io cu paru PS: a ridicat-o karja p-o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 `urasc nuntzile si mormantarile romanesti....urasc tzaranii de oras in special pe cei din bucuresti`........ la mine, acea greseala de scriere a fost o intamplare....la tine vad ca e obisnuintza..... Acu pe bune..tu esti in poza a 2-a??? pai si daca ai scris intentiomat de ce TI-AI SCHIMBAT SEMNATURA ??????????????? in a scrie d-an pwlea nu e o intamplare e o dobitocenie, iar tu ESTI UN DOBITOC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) `fitzo-reisare`....era vb de greseala cu `tine-ti`.ok mi-am asumat-o......chestia cu semnatura era un simplu vers....`undârstend skija?!`...dar tu recunosti ca esti in 1 poza?! Editat August 5, 2008 de ToxiQman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 o tzin...nu o tzin.....eu o sa ma plimb cu moto in continuare....u o sa te plimbi cu PLATFORMA...... io nu stiu de ce mai cometezi cand ai ce ai scris la semnatura? ps ai facut si 10 mii km in 3 luni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 `cometez` pt ca acesta este un forum...si asta se face aici.... plus ca nu vad legatura cu 10 000 km in 3 luni?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 `cometez` pt ca acesta este un forum...si asta se face aici.... plus ca nu vad legatura cu 10 000 km in 3 luni?! pai comentezi cu cap , nu dan'pwlea...si in plus te bagi in seama asa aiurea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 `fitzo-reisare samântzar` iti inchiriez o platforma ...se pare ca foarte curand doar asa o sa iti potzi scoate motorul dupa ora 22:00. Mai bine stai pe burta ca din cauza ta si a altora ca tine au de suferit ceilaltzi motociclisti...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 `fitzo-reisare samântzar` iti inchiriez o platforma ...se pare ca foarte curand doar asa o sa iti potzi scoate motorul dupa ora 22:00. Mai bine stai pe burta ca din cauza ta si a altora ca tine au de suferit ceilaltzi motociclisti...... hai ma lasa-ne ca deja ne-ai plictisit...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 `fitzo-reisare samântzar` iti inchiriez o platforma ...se pare ca foarte curand doar asa o sa iti potzi scoate motorul dupa ora 22:00. Mai bine stai pe burta ca din cauza ta si a altora ca tine au de suferit ceilaltzi motociclisti...... dobitoc de la tara...nu mai latra ma, ca latrii aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 `fitzo-reisare samântzar` iti inchiriez o platforma ...se pare ca foarte curand doar asa o sa iti potzi scoate motorul dupa ora 22:00. Mai bine stai pe burta ca din cauza ta si a altora ca tine au de suferit ceilaltzi motociclisti...... Ma bag si eu aiurea in seama dar... tu cine esti?!?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) Ma bag si eu aiurea in seama dar... tu cine esti?!?? unul care nu suporta `fitzo-reisarii` ce se strang seara in coltzul strazii, sparg `samântza` , fac poze pt hi5 si se dau mari smardoi din semafor in semafor . Promit ca acesta o sa fie ultimul com. aici. Vad ca apar din c in c mai multzi.....pacat de restul care trebuie sa ii suporte. Editat August 6, 2008 de ToxiQman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Daca promiti, eu te cred pe cuvant... oricum pacat de tine ca de autovictimizezi... pa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) `cometez` pt ca acesta este un forum...si asta se face aici.... plus ca nu vad legatura cu 10 000 km in 3 luni?! are legatura dar esti prea prost sa intelegi. ca sa intelegi , cine e fito biker . - u ai motor de 10 mii de euro ss , cu care fac pariu ca nu te duci pe circuit deci l-ai luat sa te dai la semafor si sa agati femei -io am motor de 3 mii , sport turing - esti genu care face 1000 km intr-un an , io am 10 mii in 3 luni -ma tine sa o mai dau si pe o roata , atat cum pot , si ma duc intr-un loc save , unde mai sunt si samantari . u nu poti sa o faci si iti rozo unghile mars la sapa Editat August 6, 2008 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 E SAFE nu SAVE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate