horseman Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 va salut, stie cineva daca se poate cumpara de undeva electrolit ptr baterie sau daca are cineva asa ceva? bateria mea e buna si chiar nu as da banii pe alta noua deoarece am nevoie doar de electrolit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 va salut, stie cineva daca se poate cumpara de undeva electrolit ptr baterie sau daca are cineva asa ceva? bateria mea e buna si chiar nu as da banii pe alta noua deoarece am nevoie doar de electrolit. a fiert sau l-ai scurs? ca este important. daca a fiert, nu se completeaza cu electrolit ci cu apa distilata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horseman Postat August 2, 2008 Autor Share Postat August 2, 2008 chestie foarte ciudata de altfel....moto lasat peste iarna....bornele scoase.....cand m-am intors primavara nu mai era strop de electrolit. am completat eu de la un prieten care avea atunci. o mers ok....acum cred ca s-a fiert si a dat pe afara. clar e ca bateria nu mai are destula putere. am desfacut-o si am vazut ca mai e cva inauntru dar nu cat era( semne ca a curs erau pe langa baterie) si de aceea m-am gandit sa mai fac rost sa completez din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 chestie foarte ciudata de altfel....moto lasat peste iarna....bornele scoase.....cand m-am intors primavara nu mai era strop de electrolit. am completat eu de la un prieten care avea atunci. o mers ok....acum cred ca s-a fiert si a dat pe afara. clar e ca bateria nu mai are destula putere. am desfacut-o si am vazut ca mai e cva inauntru dar nu cat era( semne ca a curs erau pe langa baterie) si de aceea m-am gandit sa mai fac rost sa completez din nou. Se completeaza cu apa distilata, dar o sa se scurga iar si pana la urma ajungi sa te fwti in ea.Mai bine cumpara alta baterie si termini stresul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Se completeaza cu apa distilata, dar o sa se scurga iar si pana la urma ajungi sa te fwti in ea.Mai bine cumpara alta baterie si termini stresul. Bateria se completeaza doar cu apa distilata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horseman Postat August 4, 2008 Autor Share Postat August 4, 2008 ms ms....cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate