crz-one Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 (editat) ... poate chiar prea lung wheelie ! eu m-am cam plictisit cat a mers ala pe o roata ! .. ma intreb ce ungere mai are motorul ala! oare nu s-a uscat pompa de ulei !? a long, ... very long wheelie Editat August 10, 2005 de crz-one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 ... poate chiar prea lung wheelie ! eu m-am cam plictisit cat a mers ala pe o roata ! 221013[/snapback] ce-i prea mult nu-i sanatos ... cred ca a si amortit pilotul ... totusi, pacat ca nu purta echipament ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Uite asa mai face omu' economie la cauciucul fatza Bravo lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 Uite asa mai face omu' economie la cauciucul fatza 221088[/snapback] Si cum sunt ele scumpe,poate are omu buget mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 12 minute si nici o groapa...ce inseamna sa ai un drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 e super tare omu merge p o roata ca p 4 eu cred ca atunci cand a fost mic a fost ajutor lu tasu la circ si mergea p bicicleta daia cu o roata si a ramas obishnuit d atunci ati vazut ca si depasa dar si semnaliza adik mergea legal cool omu o uscaciune d asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate