HAMMON Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Salut, Am un xjr de anul trecut, și știu că în Timișoara sunt doar două bucăți. Mă miră foarte mult, pentru că pe toate forumurile din străinătate exista grupuri mari de posesori de xjr, cei mai multi fiind in UK. Toți spun că după ce au trecut pe xjr, nimic nu a mai fost la fel, eu idem. Deși nu am avut inainte decat un motor, pot spune ca nu cred ca mi-as lua alt model decat xjr. Haideți să vedem cate sunt prin tara si pe unde. Cine stie, poate organizam o intalnire.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Cel putin inca una in Bucuresti.. Superba de altfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAMMON Postat August 3, 2008 Autor Share Postat August 3, 2008 Cel putin inca una in Bucuresti.. Superba de altfel Foarte frumoasa. Am observat ca e modelul nou, cu o singura toba. nu am putut sa vad farurile, insa banuiesc ca sunt model naked, cu doua faruri. Deci, pana acum suntem trei in Romania. Nu se mai anunta nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Foarte frumoasa. Am observat ca e modelul nou, cu o singura toba. nu am putut sa vad farurile, insa banuiesc ca sunt model naked, cu doua faruri.Deci, pana acum suntem trei in Romania. Nu se mai anunta nimeni? Fata arata cam asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAMMON Postat August 3, 2008 Autor Share Postat August 3, 2008 Foarte tare. Si cea a lui Kapno (din TM) are tot un far. A mea e cu doua faruri si nu gasesc nicicum parbriz pt modelul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Foarte tare. Si cea a lui Kapno (din TM) are tot un far. A mea e cu doua faruri si nu gasesc nicicum parbriz pt modelul asta. Pe louis.de exista minunea asta La un moment dat imi amintesc ca aveau si parbrizul separat, deci de existat, exista Mai incearca si pe ebay... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAMMON Postat August 8, 2008 Autor Share Postat August 8, 2008 Nu stiu cum de nu l-am gasit si eu. De o saptamana tot caut.... E bine ca vine la set cu tot cu faruri, ca si asa ale mele sunt cam ingalbenite de vreme.....si voiam sa le schimb. Acum am ocazia. Multumesc pt pont. Haideți, haideți, simt eu ca mai sunt ceva xjr-uri prin țară..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 mi se face o ciuda si mi se pune un amar in suflet de neimaginat cand vad un xjr... asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 nici o noutate? eu acuma am gs 500 si ma chibzuiesc pt urmatorul motor cum sunt iubitor de nakeduri(de toate felurile:) ),trebuie sa ma hotarasc intre ducati monster si xjr,e tare greu de ales.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAMMON Postat Septembrie 11, 2008 Autor Share Postat Septembrie 11, 2008 nici o noutate?eu acuma am gs 500 si ma chibzuiesc pt urmatorul motor cum sunt iubitor de nakeduri(de toate felurile:) ),trebuie sa ma hotarasc intre ducati monster si xjr,e tare greu de ales.... Citește articolul ăsta: http://www.motorbikestoday.com/reviews/Art...yam_xjr1300.htm Încă mai ai dubii???? mi se face o ciuda si mi se pune un amar in suflet de neimaginat cand vad un xjr... asta e Păi?..... Deci.... doar trei in toată România?????? Piese de colecție.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Special K Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Păi?..... Deci.... doar trei in toată România?????? Piese de colecție.... A mai ajuns una in Cluj, acu' fro' doua saptamani... cand aflu amanunte, postez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xmotorriderx Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 fratilor... puneti-ma si pe mine pe lista nu prea am timp sa-mi fac conturi si sa postez pe forumuri moto dar add me to the xjr1300 owners club de anul trecut sunt fericitul posesor al acestui motor. ce sa zic... o bijuterie. acum nu-mi vine in minte decat faptul ca toti ma faceau nebun cand am cumparat-o, eu fiind proaspat posesor de A ) dar timpul a trecut si deja am savurat 20.000 km. super motocicleta... voi reveni si cu poze cand voi avea ceva mai mult timp. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAMMON Postat Septembrie 26, 2008 Autor Share Postat Septembrie 26, 2008 fratilor... puneti-ma si pe mine pe lista nu prea am timp sa-mi fac conturi si sa postez pe forumuri moto dar add me to the xjr1300 owners club de anul trecut sunt fericitul posesor al acestui motor. ce sa zic... o bijuterie. acum nu-mi vine in minte decat faptul ca toti ma faceau nebun cand am cumparat-o, eu fiind proaspat posesor de A ) dar timpul a trecut si deja am savurat 20.000 km. super motocicleta... voi reveni si cu poze cand voi avea ceva mai mult timp. numai bine Beton!!! Incet, incet, creste și numarul nostru..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 care va laudati ma cu miostorcicleta mea ? detin una bucata din 2008 luata din germania nou nouta si intors pe ea....ce pot spune la prima impresie este ca e foarte brutala (daca nu esti atent) sunt inebunit dupa ea si o sa revin cu niste poze cand ajung acasa PS : nu stiu ce varste aveti voi, ceilalti detinatori (eu am 25), dar toata lumea stie ca este o motocicleta "destinata" unei categorii de varsta...mai inaintata bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAMMON Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) care va laudati ma cu miostorcicleta mea ? detin una bucata din 2008 luata din germania nou nouta si intors pe ea....ce pot spune la prima impresie este ca e foarte brutala (daca nu esti atent) sunt inebunit dupa ea si o sa revin cu niste poze cand ajung acasa PS : nu stiu ce varste aveti voi, ceilalti detinatori (eu am 25), dar toata lumea stie ca este o motocicleta "destinata" unei categorii de varsta...mai inaintata bafta Cred că nu exista o varsta ?necesara? pentru motorul asta. Trebuie doar sa ai o statura care sa poata controla cele 300 de kile. In rest, sa mergi cu motorul de placere, si nu la raliuri sau la enduro..... ca atunci va trebui schimbata optiunea ) Toate cele bune, si mai asteptam ....... Pana acuma 6 bucati.... Editat Octombrie 7, 2008 de HAMMON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Cred că nu exista o varsta ?necesara? pentru motorul asta. Trebuie doar sa ai o statura care sa poata controla cele 300 de kile. In rest, sa mergi cu motorul de placere, si nu la raliuri sau la enduro..... ca atunci va trebui schimbata optiunea )Toate cele bune, si mai asteptam ....... Pana acuma 6 bucati.... 230 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAMMON Postat Octombrie 8, 2008 Autor Share Postat Octombrie 8, 2008 230 Pai la mine in talon zice de masa proprie ca fiind 260 kg. Mai bagi 25 de litri de benzina la plin si ajungi la 285. Rotunjit .... da 300 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Pai la mine in talon zice de masa proprie ca fiind 260 kg. Mai bagi 25 de litri de benzina la plin si ajungi la 285. Rotunjit .... da 300 ) la mine in talon scrie 230 (cu toate ca nu are) + rezervor de 21 Litrii am promis ca revin cu poze si am uitat...promit pentru a doua oara si acum sper sa ma tin de cuvant singura poza pe care o am aici la birou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAMMON Postat Octombrie 8, 2008 Autor Share Postat Octombrie 8, 2008 Am inteles de la cel de la care am cumparat-o, că motocicleta pe care o detin eu face parte dintr-o serie limitata, aniversară, produsa la trecerea de pe carburator pe injectie. Asa că, în anul 2001, s-au produs cateva exemplare de xjr modelul nou (cu suspensii ohlins, arhitectura motorului, etc), insa cu motor pe carburator. Totodata, la seria asta limitata au pus doua faruri (pentru care, by the way, nu gasesc piese identice de schimb!!!!). Am mai vazut si ca modelul nou are o toba, iar al meu are doua tobe de esapament (si consumul banuiesc ca e mai mare ) Dar toate astea nu conteaza. Noi sa fim sanatosi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Pai la mine in talon zice de masa proprie ca fiind 260 kg. Mai bagi 25 de litri de benzina la plin si ajungi la 285. Rotunjit .... da 300 ) 25 de litri de benzen n-au 25 de kile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Pai la mine in talon zice de masa proprie ca fiind 260 kg. Mai bagi 25 de litri de benzina la plin si ajungi la 285. Rotunjit .... da 300 ) 25 de litri de benzen n-au 25 de kile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 pozele promise... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 pozele promise... Urâtule! Cel mai miÂşto motor!Să-l stăpâneÂşti sănătos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAMMON Postat Octombrie 11, 2008 Autor Share Postat Octombrie 11, 2008 Ma uit la pozele alea, si incepe incet incet sa ma furnice sira spinarii.....si apoi imi amintesc ca si eu am una GALBENA in garaj, si ma duc repede sa o mai vad aievea....) Daca n-as avea deja si eu o frumusete de asta, in mod sigur as incepe imediat sa caut una... S-o folosesti sanatos si fara incidente. Am si eu o intrebare: cum a fost facuta poza ta din semnatura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Am si eu o intrebare: cum a fost facuta poza ta din semnatura? Intreaba divizia de marketing de la yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate