SAT Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 Si totusi @Hammon de ce ai vandut motorul??.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAMMON Postat Februarie 10, 2013 Autor Share Postat Februarie 10, 2013 Pai l-am vândut ca sa îmi iau altul. Motorul vizat era un gs 1200 galben cu negru . Din păcate, pana m-am mișcat eu, motorul s-a vândut. Si uite așa, am rămas fără motor. Am zis ca nu mă grăbesc, si tot nu am găsit ceva care sa mă impresioneze. De fapt am găsit, dar era mult prea complicat, așa ca am lăsat-o balta. Acum aștept sa vad dacă se iveste ceva... Si observ cu disperare ca, cu cât trece timpul, încep sa mă uit si pe la Suzuki, si pe la kawa...)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SAT Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Pai l-am vândut ca sa îmi iau altul. Motorul vizat era un gs 1200 galben cu negru . Din păcate, pana m-am mișcat eu, motorul s-a vândut. Si uite așa, am rămas fără motor. Am zis ca nu mă grăbesc, si tot nu am găsit ceva care sa mă impresioneze. De fapt am găsit, dar era mult prea complicat, așa ca am lăsat-o balta. Acum aștept sa vad dacă se iveste ceva... Si observ cu disperare ca, cu cât trece timpul, încep sa mă uit si pe la Suzuki, si pe la kawa...)) Eu mi-am luat un XJR 1200, vazandu-l pe al tau la noul proprietar.Oricum, sunt putine XJR-uri in tara si motorul mi se pare foarte echilibrat si frumos. Succes:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axu Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Salut Are un prieten de vanzare un xjr 2004...daca e cineva interesat de asa ceva!tel 0754.044.015...daca nu raspunde lasati un mesaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darco Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 salut am si eu o curiozitate, cam cat consuma un xjr1300? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chicken strips Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 cam cat o dacie 1300 @HAMMON,calutul galben s a intors in tm.acum nu mai trebuie sa mi fac probleme in legatura cu colesterolul .salut toti bikerii de pe forum si le doresc asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 salut am si eu o curiozitate, cam cat consuma un xjr 1300 cam 6l/100 km , daca te dai la ea ( peste 140-150) se duce si la 6.5 l/100km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_mp Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 (editat) va salut domnilor , ma bag si eu in seama aici pt ca intentionez sa achizitionez un XJR in curand . Ma atrage mult aceasta motocicleta si pare o adevarata doamna , fara fitze si aere de domnisoara . Competitia la mine era doar o Honda CB1100 EX la un pret mai bun si cu ABS. Grija mea era intr-adevar franarea , dar cred ca posesorii de XJR nu au avut vreo problema cu asta . Este un motor frumos, bun si fiabil ca orice japoneza care se respecta. Sper in curand sa-l si testez si revin Motorul are un aer serios si din punctul meu de vedere are ,,tiglele pe casa'' ca sa zic asa . Nu e pt oricine cred si , dam citit ca e super motocicleta , buna de tinut o viata. sa vedem Editat Iulie 7, 2016 de mike_mp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Octombrie 27, 2016 Share Postat Octombrie 27, 2016 baga si tu cateva poze...mai detaliate, cand poti thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_mp Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) ok . recunosc ca nu am mai intrat de ceva vreme aici si am avut ceva probleme cu contul de photo Motorul a fost usor customizat si dus spre un cafe . » Post actualizat in 24 Jan 2017 08:08FYI : daca careva dintre posesorii de XJR-uri ar fi interesat de o finala OEM sau de coada metalica a modelului 2015 , acestea sunt disponibile la vanzare 550 Euro finala si 200 Euro coada metalica . Finala se raceste foarte rapid dupa oprirea motorului fiind ceramic black coated » Post actualizat in 24 Jan 2017 18:02XJR -ul a fost ultima motocicleta cu suflet mare racit cu aer si este o super motocicleta ! Odata cu iesirea ei din productie, linia de muscle bike a cam disparut de pe piata moto din toata lumea si devin din ce in ce mai rare ... Sincer ma bucur ca am devenit posesor de XJR si imi doresc sa o pastrez alaturi de mine cat mai mult timp Editat Ianuarie 24, 2017 de mike_mp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Februarie 9, 2017 Share Postat Februarie 9, 2017 BLANA !!!....totusi modelul precedent e mult mai frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Februarie 10, 2017 Share Postat Februarie 10, 2017 Superba, bravo! Cand am luat R9T-ul, asta a fost una din alternativele la care ma gandeam. Dar m-am saturat sa iau mobre din pliante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_mp Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 (editat) XJR -ului nou ii recunosc ca principal dezavataj rezervorul cam mic fata de modelul precedent. In rest au fost elemente care au fost inlocuite , iar farul a fost una dintre cele mai importante schimbari. Nici mie nu -mi placea farul cel nou fata de modelul anterior. In rest este o mica bestie Azi o scot din barlog ... Editat Februarie 26, 2017 de mike_mp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Septembrie 15, 2017 Share Postat Septembrie 15, 2017 intereseaza pe cineva perechea de manete originale ?....au stat pe motoreta sub 1000 km, is neatinse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat Septembrie 13, 2021 Share Postat Septembrie 13, 2021 salut,am vazut ca nu a mai scris nimeni nimic de ceva ani,am intrat si eu in secta cu xjr 1300, foarte rare si frumoase, din vara am una bucata <neagra> este o carburatie venita din austria anul trecut,foarte multe chesti schimbate, km nu stie nimeni,bord dat la 0 , discuri, conducte frane,aripa suplimentare spate,aparatoare lant,filtru aer ,semnale ,galeri completa si o singura toba Akrapovič,modificarile gasite la prima vedere adaugat suport top case si parbriz,gume noi,neplimbate dot recent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate