claudiu_m_2005 Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 spuneti`mi si mie ce pot face cu un cilindru,ca vreau sa il aduc la forma originala.am avut norocu` sa se blocheze termostatu si s`a calat motorul, e plin de zgarieturi(zgarieturi serioase , nu se mai poate aleza).aveti vreo idee?spunea cineva ca se poate inlocui materialul , dar am vazut ca e dintro bucata.motorul e o aprilia rs 125.ce recomandati?cilindru nou sau reparat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 scz de offtopic..dar cum ti s-a blocat termostatul?si de ce?Te intreb pentru ca si eu am RS si mie sa nu patesc la fel:|(doamne fereste) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 spuneti`mi si mie ce pot face cu un cilindru,ca vreau sa il aduc la forma originala.am avut norocu` sa se blocheze termostatu si s`a calat motorul, e plin de zgarieturi(zgarieturi serioase , nu se mai poate aleza).aveti vreo idee?spunea cineva ca se poate inlocui materialul , dar am vazut ca e dintro bucata.motorul e o aprilia rs 125.ce recomandati?cilindru nou sau reparat? nu cred ca mai poti repara cilindru. si daca il repari nu o sa te tina. cel mai bine iti iei unu nou. eu mi`am luat unu de la dezmembrari in stare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 scrumiera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat August 4, 2008 Autor Share Postat August 4, 2008 scz de offtopic..dar cum ti s-a blocat termostatul?si de ce?Te intreb pentru ca si eu am RS si mie sa nu patesc la fel:|(doamne fereste) ma omule , daca stiam ca se intampla asta ....habar n`am cum sa intamplat , poate ca trebuie sa il mai verifici(dar cum , nu stiu:) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 cilindru de 2t, mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 se laudau unuii Pepe Motors ca se ocupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat August 5, 2008 Autor Share Postat August 5, 2008 eu zic ca se poate face pt ca am gasit pe ebay coated cilinder, asta parca inseamna cilindru imbracat ,deci refacut.dar nu stiu la cine sa apelez sa il imbrace cu nicasil.dar un cilindru original stie cineva cat costa?la united motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate