mariscipri Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 am ramas pur si simplu fara cuvinte si eu care credeam ca daca am mers pana la mare, pana la dunare cu motor am trait experienta vietii ...................pur si simplu m-ai lasat puff cu tot traseul, cu pozele cu peripetiile cu tot. bravo si felicitari pentru curaj. poate la anu mergem si noi (adica eu si "sacu de cartofi"). bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 am ramas pur si simplu fara cuvinte si eu care credeam ca daca am mers pana la mare, pana la dunare cu motor am trait experienta vietii ...................pur si simplu m-ai lasat puff cu tot traseul, cu pozele cu peripetiile cu tot. bravo si felicitari pentru curaj. poate la anu mergem si noi (adica eu si "sacu de cartofi"). bravo Cu cine vorbesti tipule??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 zicea si el asa...PREVENTIV.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 E unu care vrea sa faca turul romaniei prin Decembrie. Vrea sa fie primul care il felicita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steffy Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 am ramas pur si simplu fara cuvinte si eu care credeam ca daca am mers pana la mare, pana la dunare cu motor am trait experienta vietii ...................pur si simplu m-ai lasat puff cu tot traseul, cu pozele cu peripetiile cu tot. bravo si felicitari pentru curaj. bravo Multumesc amice! Nu sta demoralizat... intr-o buna zi poate ajungi si tu in Emisfera Sudica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
okhio Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 LOL !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 A apasat pe New Topic in loc de Add Reply... ce mai sariti si voi ca vulturii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 A apasat pe New Topic in loc de Add Reply... ce mai sariti si voi ca vulturii. tu de unde stii? ti s-a intamplat si tie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 bravo cui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate