Thomas Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 (editat) Ideea de baza a fost asta de mai jos,portocalie, insa cine vrea sa vina nu e obligat sa participe. Cine vrea sa se relaxeze intr-o zona misto, pe malul unui rau. Zona insa am inteles ca e superba si de vizitat cu piciorul, de facut poze, si pretabila la o endureala buna pe drumurile forestiere din zona. Deci cine vrea si e tentat, plecarea e maine in jur de 17.00 - 19.00. Detaliii pe personala sau YM. Pana acum suntem: Gilera Enduro si GS-ul meu "Va informam ca in perioada 12-14 august 2005, Asociatia Kogayon va desfasura o actiune de igienizare in perimetrul Cheilor Bistritei. Vor participa in jur de 30 persoane, membri ai Asociatiei Kogayon si alti voluntari, iar actiunile ce le vom desfasura vor fi: - colectare in saci de plastic a deseurilor din perimetrul Cheilor Bistritei pe portiunea Bistrita - Intre Rauri; - vizite de explorare-igienizare in Pestera Liliecilor si Pestera Ursilor; - cercetare-fotografiere a florei din Cheilor Bistritei; - vizita pe traseul abruptul NW al Arnotei - Cheile Costesti - Prislop; - informare - constientizare a turistilor prin impartire de pliante. Tabara de corturi va fi instalata vineri in poiana de langa Raul Bistrita, 500 m aval de cabanele din punctul Intre Rauri. Acces: - Rm. Valcea - Costesti (38 km pe DN 67) - Costesti - Bistrita 5 km sosea - Bistrita - tabara 2 km pe drumul forestier Valea Bistritei Detalii in plus: DN 67 leaga Ramnici Valcea si Tg Jiu, iar Costestiul este la 38 km de Rm Valcea, 5 km pana in Horezu, acolo unde s-au ciomagit minerii si jandarmii in '99. Satul Bistrita se afla la 5 km N fata de intersectia DN 67 cu soseaua ce merge in Costesti, adica in extremitatea SW a PN Buila-Vanturarita." Drumul este betonat in afara de ultimii 2 km, care sunt forestieri, dar intretinuti. O schita clara cu nr de kilometri gasiti AICI - 430 km dus/intors. Editat August 12, 2005 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 Cine crezi ca poate pleca vineri? Pe mine ma tenta dar, normal, vinerea lucrez. Sunt deschis la astfel de initziative dar cand sunt in we shi sunt anuntzate din timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 12, 2005 Autor Share Postat August 12, 2005 Poti pleca de Sambata dimineata si ne gasesti acolo oricum Drumul nu e greu deloc de gasit + ca se ajunge rpd. Optiunea mea de endureala (daca reusesc sa-l conving pe Doctoril sa-mi dea Gilera) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 14, 2005 Autor Share Postat August 14, 2005 (editat) Logic ca ne-am si intors nu ? Pe scurt, a fost cam asa: Gilera (Doctoril, co-forumist si el + o prietena din Asociatia noastra) a plecat pe la 18.00 pe Chitila - Titu - Pitesti. Motivatia - Gilera EC 125cmc- la drum intins papa foarte mult asa ca a preferat traseul ala. Subsemnatul, pe la 19.00, (singurel de data asta) doar cu un rucsacel de vreo 7 kg prins de sha si cu tankbag-ul s-a strecurat cu greu pana la iesirea din Bucuresti, datorita lucrarilor la calea de rulare. Apoi pe autostrada, destul de liber. - 140-160 pana in Pitesti. Un radar luat din fata, politistul mi-a facut semn cu farul, l-am salutat, da-i mai departe In Pitesti am asteptat cam 45 minute pe Doctoril si impreuna am luat-o spre Rm. Valcea, urmand ca acolo sa asteptam masina cu bagajele si cu restul prietenilor. Logic ca exact cum nu vroiam s-a intamplat: burnita si noapte pe Dealul Negru Am ajuns impreuna cu bine insa la intrare in Rm Valcea unde am asteptat 3 (trei) ore masina cu bagaje... no comments La iesirea de pe soseaua de centura, lipsea panou indicator, asa ca am facut stanga, convins ca mergem spre Horezu. Ceilalti - la fel. (Pentru cine nu stie: la capatul soselei de centura se face dreapta, trecut podul si apoi la Petrom se face stanga spre Horezu) Soseaua buna si larga... noaptea...pustiu... + oboseala nu m-a facut sa ma uit pe borne sau ceva... si uite cum am ajuns noi in Dragasani dupa 50 km Oooops, cauta la 2 noaptea pe cineva sa te ghideze spre Horezu direct. Pana la urma... noroc chior si ne-a explicat cineva ce si cum sa dam direct in Horezu. Comuna Babeni, stanga - direct Horezu. Din Horezu am nimerit imediat Costesti - Bistrita - Cheile Bistritei... si tabara lor. Era ora 04:00 Dimineata - treaba, nu ? Intai mi-am gasit un prieten Apoi am trecut la treaba Si prin pesteri am intrat: Pestera Ursilor (Haiducilor) Pestera Liliecilor Manastirea Bistrita Schitul Papusa si vederea de sus de la el Apoi o baie in rau sa spalam jegul si praful adunat Iar seara foc de tabara cu carnati la tepuse, bere, vin si tuica de pruna Apoi Duminica ne-am trezit cam greu dar fetele ne asteptau Si am continuat treaba din ziua precedenta pana am terminat de umplut cam 30 saci de gunoaie . Rezultatul ? Un munte mai curat, un rau in care poti sa te speli fara sa curga PET-uri pe langa tine, o zona superba care merita sa ramana asa. Apoi am luat-o pe ocolite spre casa. Ramnicu Valcea - Curtea de Arges - Campulung Muscel - Targoviste - Bucuresti La Muzeul Trovantilor unde Doctoril si Molia s-au scremut sa scoata piatra de la rinichi Apoi la Manastirea Govora Si pe drum-pe drum-pe drum... Pana acasa. 621 km. Subtire, nu ? Cateva detalii: - la coborarea de pe Dealul negru spre Ramnicul Valcea - o zona surpata. Se circula pe o singura banda. - drum stricat intre Curtea de Arges si Campulung, cateva zone unde am zis ca-m raman amortizoarele infipte - Campulung - Targoviste - au fost viituri pe multe zone, deci atentie la pietrele si pamantul de pe carosabil. Unele poduri blocate si curgea paraul pe deasupra - Targoviste - Bucuresti - multe radare mobile A, si va recomand magnetii pusi la rezervor. Azi in zona Baile Govora, m-a "aruncat" un tampit cu o Leganza, intrat in depasire pe banda dubla continua, pe macadam si apoi in decor(fara tranta, doar am iesit pe camp la "arat" ), dar nu inainte de ai f_ute parbrizul serios cu unul din cei 3 magneti a cate 50 grame fiecare (am auzit prin casca cum i-a pleznit geamu') Nu a avut curajul sa opreasca iar pana am ajuns din nou pe sosea cu ajutorul localnicilor care erau la camp... se indepartase prea mult. Deh, Romania... Editat August 14, 2005 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 ai uitat sa zici de - ploaia de la plecarea de duminica spre casa, care ne-a udat si la ... k apoi sa ne usuce soarele, - iar sa ne ude pe la Curtea de Arges, sa ne uscam pina la Cimpulung - sa ne ude iar spre Targoviste, sa ne uscam, - iar udatura la iesirea din Targoviste, iar uscare, - tunete, fulgere si picaturi la intrarea in Bucuresti, - ploaia zdravana dupa parcarea motorului cam asa a fost vremea pe drumul de intoarcere, dar care nu a stirbit cu nimic frumusetea peisajelor, a dealurilor urcate si coborate, ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 Poti pleca de Sambata dimineata si ne gasesti acolo oricum Drumul nu e greu deloc de gasit + ca se ajunge rpd. Optiunea mea de endureala (daca reusesc sa-l conving pe Doctoril sa-mi dea Gilera) 222522[/snapback] Acum am citit. Data viitoare poate reushitzi sa anuntzatzi din timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 16, 2005 Autor Share Postat August 16, 2005 Miercuri am hotarat ca plecam cu masinile, joi cu motoarele Cum am stiut asta, hop am pus pe net poate erau doritori. Va mai exista si o data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 Miercuri am hotarat ca plecam cu masinile, joi cu motoarele Cum am stiut asta, hop am pus pe net poate erau doritori. Va mai exista si o data viitoare 224676[/snapback] FELICITARI! Superbe poze, foarte frumoasa zona. Eu abia acum am citit topicul, poate daca il gaseam la timp ma alaturam si eu. BRAVO! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate