Judas Iscariot Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Mai ai putina rabdare,o sa treaca ele de 200 dar nu inca,si daca se va limita la 800 cilindreea in Motogp nu cred ca o ma bage atatia bani in astea de 1000 235604[/snapback] Nenea, pe mine ma intereseaza sa castig un pariu facut cu un prieten, sincer ma cam doar in pix de aia 200 de caluti din herghelie @MVTarts Toba de la k5 e frumoasa in comparatie cu asta Eu cand ma uit la asta, mi se pare ca e ..un burlan de la casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Nenea, pe mine ma intereseaza sa castig un pariu facut cu un prieten, sincer ma cam doar in pix de aia 200 de caluti din herghelie Eu ti-am zis ca nu stii sa citesti....ia la mama: "while a revised cylinder head unleashes an additional three horsepower" Si in eventualitatea ca la matematica stai la fel de bine ca la citit 180+3=183 Bhp Plus ca eu am afirmat ca anul acesta cu certitudine unul dintre producatori va scoate 200 de cai dintr-un motor de 1.000cc, nu m-am referit doar la Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 @MVTarts Toba de la k5 e frumoasa in comparatie cu asta Eu cand ma uit la asta, mi se pare ca e ..un burlan de la casa 235659[/snapback] Pareri personale si gusturi estetice..mie mi-a picat la inima designul toamna-iarna 2006 ca in afara de SuperDuke 990, e cea mai "frumoasa bestie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 R1 2006 va primi modificari minore dar destul de importante puterea ajunge la 175 CP fara ajutorul admisiei fortate au aparut si variante noi de culori ... si mai ales ... a aparut YZF-R1 SP cu suspensii noi si roti marchesini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate