UciUci Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 Are cineva idee de unde pot cumpara si eu un racord intre saxofon si toba de esapament (de 2.5 cm diametru interior al racordului) si cam cat m-ar costa? Problema e ca cel vechi s-a facut praf si acu ma injura toti vecinii din cauza zgomotului. Am de ales intre a confectiona unu din tabla sau ceva similar sau sa iau unu gata facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 Poti da ceva detalii sau ne lasi sa inventam noi la ce masina/motor iti trebe?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 E cam in jur de 1.000.000 si se gasesc pe toate drumurile se pare ca e mai simplu sa ceri de la altii daca vroiai il gaseai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat August 16, 2005 Autor Share Postat August 16, 2005 Motocicleta e un aprilia tuareg de 125 cm. Am cautat, dar numai prin magazinele de piese de masini si nu am gasit ceva atat de subtire. Cand am timp o sa trec si pe la magazinele de piese de motocicleta. Eu vroiam doar un sfat, si daca ziceti ca se gasesc pe toate drumurile, spuneti-mi si mie macar unul din drumurile astea ca sa nu umblu tot orasu dupa un nenorocit de racord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate