onixutzu Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 asa am patit si eu acum 3 seri ma proiectat 1 mertu si ceva in fatza , fara sa cad fara sa scap motoru , doar o mik vanataie am avut , observata dupa 2 zile, la verificare nu am avut nicii o paguba decat numarul umpic indoit , dar motivul a fost ca a franat prea tarziu , omul era exact ca si la stage , tremura tot mai era si incepator mai avea si bara praf si capota zgariata , l-am lasat sa plece ..... a 2 a oara nu se va mai intampla , orice ar fi.... sper sa nu mai am parte de evenimente neplacute .... recuperare cat mai rapida si tie si motorului , dar mai degraba tie ca esti mult mai important decat un fier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 stai linistita, exista in trafic oameni care sunt mult mai preocupati de orice altceva decat atentia asupra traficului, din pacate vorbesti de biker's aka ursu?de vatra luminoasa?si mie mi s-a intamplat asa acolo, da eram pe bicla si am avut instinctu sa o sui pe trotuar Calaretule, fa-te bine si sa ne auzim pe maine, asa in ghips cum esti, la un karaoke sa ne canti patania da, de bikers aka ursu deci aia e zona de idioti in masa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 deci aia e zona de idioti in masa. Romania e tara plina de idioti in masa, iar in Bucuresti e cea mai mare adunatura, fie ca e vorba de pietoni, soferi de basculanta/macara/Touareg sau chiar motociclisti, mai nou Morala aceste povesti: Luati-va Goldwing ca poate asa sunteti vazuti Io n-am bani si-s prea mic ca m-ar bate un gand dupa ce rezolv cu actele sa-mi iau permisu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Morala aceste povesti: Luati-va Goldwing ca poate asa sunteti vazuti Io n-am bani si-s prea mic ca m-ar bate un gand dupa ce rezolv cu actele sa-mi iau permisu Sau se monteaza un girofar. Ca poate luminile alea ii trezesc. @exxxtreme: Si eu stau pe langa Vatra, si trec si cu masina pe acolo. Sa ma simt jignit? @T-rex: Din ce zici era cam 9:30 cand ai patit-o, parca e cam intuneric la ora ai, nu? E posibil sa nu-ti fi mers becul la stop? Cam aia ar fi singura explicatie la "nu te-am vazut". Desi banuiesc ca mai ai si o "pisica" pe langa stop. Ma rog, probabil si asta se uita prin celular dupa numarul amantei. Ce echipament aveai, in afara de casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 Sau se monteaza un girofar. Ca poate luminile alea ii trezesc. @exxxtreme: Si eu stau pe langa Vatra, si trec si cu masina pe acolo. Sa ma simt jignit? @T-rex: Din ce zici era cam 9:30 cand ai patit-o, parca e cam intuneric la ora ai, nu? E posibil sa nu-ti fi mers becul la stop? Cam aia ar fi singura explicatie la "nu te-am vazut". Desi banuiesc ca mai ai si o "pisica" pe langa stop. Ma rog, probabil si asta se uita prin celular dupa numarul amantei. Ce echipament aveai, in afara de casca? nici vorba, becul functiona perfect ca taman ce-l schimbasem si oricum bulevardul ala e luminat ca in noaptea de anul nou, echipament: casca, manusi, geaca, blugi si adidasi(culmea de obicei imi iau cizmele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 (editat) Tu oricum aveai probleme cu capul, mai bine te duci la un control daca zici ca te doare c...apul. Stii ca iti vreau binele, doar ne iubim nu? Sa te faci bine! Editat August 7, 2008 de danutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 Tu oricum aveai probleme cu capul, mai bine te duci la un control daca zici ca te doare c...apul. Stii ca iti vreau binele, doar ne iubim nu? Sa te faci bine! si tu, permis, mobra, cateva julituri e obositor sa tot fii bagaj, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 si tu, permis, mobra, cateva juliturie obositor sa tot fii bagaj, nu? chiar deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StanciuC Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Crezi ca te-a accidentat intentionat? Si acum ce o sa faci, renunti la motocicleta. Cat dureaza recuperarea? La mine a durat 3 luni dar tot m-am urcat pe motocicleta dupa 3 saptamani desi abia imi incapea piciorul in cizma si ma durea groaznic pana reuseam sa trag fermoarul. Iar ciorapul imi lasa o urma de ziceai ca am fost spanzurat de picior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate