pepsi Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 posesorilo de etz 250 imi ziceti varog ce indicatoare sunt pe ceasu de kilometraj? ca mi-am luat unu electronic si vreu sa fac din fibra de sctilca sau orice o carcasa pe el, care sa contina si indicatoarele ce ar trebui sa fie in ceas. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 Bec albastru pt. faza lunga Bec verde ..pt semnalizare.. 2 bec de iluminare ceas kilometraj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 13, 2005 Autor Share Postat August 13, 2005 numa atat? esty sigur? io credeam ca is vreo 4:D ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 posesorilo de etz 250 imi ziceti varog ce indicatoare sunt pe ceasu de kilometraj? ca mi-am luat unu electronic si vreu sa fac din fibra de sctilca sau orice o carcasa pe el, care sa contina si indicatoarele ce ar trebui sa fie in ceas. ms 223172[/snapback] In turometru mai ai unul rosu care arata incarcarea.. unul galben pentru pozitia de gol a schimbatorului.. +2 becuri pt. iluminare turomentru.. daca intrebi aiurea.. primesti raspunsuri aiurea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 13, 2005 Autor Share Postat August 13, 2005 (editat) uitati asa ceva vreau sa fac, numa nu stiu din ce material are careva vreo idee ? sau cum se poate turna fibra de sticla? Editat August 13, 2005 de pepsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 Vrei sa bagi kilometraj de bicicleta ?! De ala cu magnet pe roata?! HA!! Ce idee..vezi ca ala nu duce mai mult de 99km/h Interesant ar fi sa aiba si contor de calorii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 14, 2005 Autor Share Postat August 14, 2005 da, din ala ii pun, sunt si care merg pan la 999km/h sa pun kilometraj original numi permit, 1.8 mil numa ceasu si cablu cred ca inca vreo 100 - 200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat August 14, 2005 Share Postat August 14, 2005 din instr. de folosire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate