nelutzu_1981 Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 (editat) de unde stiu daca banditul meu de 400 e model european sau japonez? mi-a spus careva ca probabil dupa numarul de identificare. Al meu e GK75B10**** sau seria cartii de identitate E579***. Imi poate spune cineva dupa aceste numere de identificare daca motorul meu e model european sau japonez? se gaseste undeva un tabel cu coduri pentru a putea depista ce model e? unde a fost fabricata? Editat August 13, 2005 de nelutzu_1981 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 din cate stiu eu, cele de 400cc sunt facute pt. Japonia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 Cauta pe http://www.suzukicycles.org/ . Intr-una din sectiuni gasesti sigur o explicatie pentru componenta seriei sasiului / motorului ; eu am gasit mai demult, acum nu mai stiu exact unde; dar pe site-ul asta e. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutzu_1981 Postat August 15, 2005 Autor Share Postat August 15, 2005 merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate