Axa cu Scame Postat Martie 18, 2004 Share Postat Martie 18, 2004 ........ dracu stie ce-o fi patit ca dupa ce am iesit din voblaj si am oprit motorul, a luat-o la fuga si nu l-am mai prins. mentionez ca l-am luat in plin...in ultima secunda am tras stanga putin de ghidon sa nu-l iau pe roata. aveam 280 de kile si inertie mare ca altfel ma tranteam si eu de nu ma vedeam. .... ce m-a mirat a fost ca nu am depasit viteza regulamentara, si eram si foarte atent. s-a intamplat atat de repede ca nu am avut timp nici sa duc degetele la frana. abia am apucat sa claxonez. Asta am patit-o si eu cu o proasta( ca altfel nu pot sa-i zic din moment ce trece strada cu capul in punga). La viteza relativ mica,idioata traversa strada cu sens unic la intamplare...cand eram la cativa metri de ea s-a speriat de sunetul motorului si s-a intors brusc de unde venea, fix in fata mea, unde a facut ochii mari si a incremenit ca iepurele surprins de faruri... eu am apucat sa franez si sa culc motorul incercand sa o evit (eram pe piatra cubica cu ceva pietris pe ea) si cu roata fata a motorului culcat i-am "secerat" picioarele.Se pare ca nu a avut nimic grav din moment ce s-a ridicat si a rupt-o la fuga fara sa se mai uite in jur P.S. Radu cu multĂŻ de "U", felicitari pentru recuperare si te asteptam pe sosele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Martie 18, 2004 Share Postat Martie 18, 2004 bai Rambo, eu zic s-o lasi mai moale cu figurile ca o sa ti-o furi intr-o zi si nu o sa ai net la Mititica sa mai postezi aici. azi am intrat in unu cu vreo 40-50 la ora. mi-a rupt oglinda pe dreapta si am avut noroc ca am reusit sa redresez fierul dupa ce intrase intr-un voblaj de toata minunea. Bob, cred ca e timpul sa treci pe la biserica. a cata oara ai cazut cu motorul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian1000cc Postat Martie 18, 2004 Share Postat Martie 18, 2004 Multumesc Adrian... btw, voi pe cand mai iesiti (ca eu mai am de reparat toba si cred ca sunt apt)? Acum ca a dat caldurica, cam in fecare WE! Da-i ciocane la toba si hai pe strasse! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate