A_biker`s_dream Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Acum 2 minute am vazut la stiri inca un accident in Constanta Un motociclist a fost grav accidentat de o masina care , ca de obicei , a vrut sa intoarca peste linia continua... Motociclistul avea , din ce am vazut la TV , un Suzuky gsx-r alb cu albastru si este internat in prezent la spitalul din Constanta... Din pacate nu au dat prea multe detalii despre accident , de aceea ma gandesc ca poate cineva de pe aici a fost de fata si stie mai multe , sau poate cineva chiar il cunoaste.Daca e asa rog sa posteze cat mai multe detalii , in principiu despre starea soferului cat si mai multe informatii despre accident Nu stiu despre voi , dar eu chiar m-am scarbit maxim de povestea asta cu intoarcerea peste linia continua..Parca e un blestem pt noi sa fie prezent cate un motociclist acolo exact in momentul ala.. Ca un vis urat.. Bafta tuturor si ride safe.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 si eu am vazut azi la stiri alt accident in targu mures...exact aceeasi situatie cu intorsul pe linia continua incredibil cat de multe accidente se intampla zilnic din aceleasi cauze stupide... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_biker`s_dream Postat August 8, 2008 Autor Share Postat August 8, 2008 Cand am scris ca ma intereseaza starea soferului sa nu se inteleaga ca m-am referit la soferul de masina Ma refer la motociclist de fapt.. Imi cer scuze pt formularea gresita , dau si eu vina pe oboseala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maa Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 se intoarce peste linia continua ca-n codru.. vin zilnic la serviciu pe sos. chitilei si calea grivitei si e dezastru. tot felul de tzarani cu tot felul de papuci si dube, dar nu numai, intorc care-ncotro, ies de pe strazi laterale fara sa se asigure, schimba benzi fara sa se asigure si fara semnal, e dezastru; nici daca i-ai pune pe toti pe camp nu ar fi asa. si daca i-ai lega la ochi ar conduce mai civilizat si mai frumos. si culmea culmilor e ca nu am vazut picior de politie pe-acolo de cand am inceput sa merg cu mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Se pot monta diverse chestii pentru a limita asta. Borduri, stalpisori.... E chiar treaba administratorului de drum sa colaboreze cu politia pentru asta !!! Parapetii sunt facuti pentru masini. Un motociclist cazut se rupe in ei... Stalpisorii flexibili arata bine ! Dupa o medie de un accident pe zi la iesirea din Timisoara spre Lugoj s-au montat initial blocuri de beton si apoi stalpisori. Au obtinut ce si-au propus... De fapt cred ca e simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate