Sari la conținut

alexgrp

Super Membru
  • Număr conținut

    1.108
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alexgrp

  1. Multumesc! Citisem pe diagonala. Scuze!
  2. Salut! Un link cu traseul exact se poate da? Multumesc!
  3. Vand pantaloni moto’ BMW Summer 2 (SH). Pret: 280 Lei. Caracteristici: -marime “M”. Se potrivesc unei persoane intre 70-80 kg. si 1.75-1.85 m. -se pot scurta (au fermoar deasupra genunchiului). -protectii genunchi si solduri. -se pot proba/ridica din Buc. -trimit si in tara. Vand geaca moto’ Spidi GT Pro H2OUT (SH). Pret: 550 Lei. Caracteristici: -membrana exterioara impermeabila -marime “M”. Se potriveste unei persoane intre 70-80 kg. si 1.75-1.85 m. -protectii coate, umeri, coloana vertebrala, torace incluse. -mesada detasabila inclusa. -se poate proba/ridica din Buc. -trimit si in tara. Contact: 0727527577.
  4. Multumesc frumos! In Chisinau am facut un revelion si, conform descrierii tale, nu prea s-au schimbat multe :))). In rest, de celelate locuri stiam si de la un var. Mi-a recomandat cam aceleasi locuri. Detaliile despre asfalt si conditiile de trafic nu le stiam si par atragatoare. Parca merita data o fuga in zona + Transrarau + Durau, ca tot n-am fost. Toate bune!
  5. Cred ca-i cea mai buna idee. Din aceleasi considerente, am ales sa dau o fuga, la final de septembrie, in Gokceada. Ai mai putea incerca in Grecia: Peloponesse sau Creta, daca n-ai fost. Ar trebuie sa ai vreme buna. Sau ai mai putea incerca Sicilia, cu trecere dinspre Durres-Bari si de aici nu mai e foarte mult Ai putea detalia, te rog? Multumesc! Nu cred ca ai avea parte de vreme buna in Slovenia. In Albania merita sa stai mai multe zile. Ai ce vedea. Te pot ajuta cu sugestii, daca vrei. Clar Eu am mers anual (incepand cu 2016, cu exceptia anului 2020) cu rabla in Albania. Atat de mult mi-a placut. Nu prea am repetat traseele. Ai ce vedea
  6. Da, sunt pe acelasi film. La fel prefer si eu sa merg: pauze putine si eficienta. Nu m-ai deranjat cu nimic, doar ca ai pus-o la fileu cu "ritm de luat amenda, asa ca, daca veniti, e pe proprie raspundere". Nu te astepti la caterinci dupa asemenea replici? In al doilea rand, mi se pare un pic anapoda sa vii cu asemenea conditii pretentioase pe un forum, unde habar n-ai cu ce companie de drum te trezesti :)). Pot fi esecuri totale turele astea. Te trezesti cu te miri cine. Avand in vedere exclusivitatea ceruta "Ritm de luat amenda. Veniti pe proprie raspundere", cred ca ti s-ar potrivi mai bine un grup cu soferi ce au acelasi stil. Scuze daca am deranjat!
  7. Am inteles. Eram doar curios. Ar fi fost singurul reper cu care mi-as fi putut da seama cam care e ritmul asta de-l tot pomenesti pe aici, pe la fiecare invitatie. Poate oi veni vreodata sa-l descopar si sa iau si io amenzi. Ce "fer" vechi e?
  8. Adik? Care ar fi viteza medie indicata la "trip" pe acest "ritm de luat amenda"? :)))
  9. Era prietenul unui prieten (Adrian Rusu-Shopy). Ne-am vazut de cateva ori si intr-una din dati a luat un pic SR-ul la joaca :))). Tot cam asa lua si a mea :))).
  10. Te salut! Bun post-ul. Sunt in multe privinte de acord cu tine. Corect! Seamana un pic cu acel YBR. Nu l-am cunoscut, dar am auzit si citit pe aici ce s-a intamplat cu el, la vremea respectiva . Vazandu-ti varsta, sunt "promotia" urmatoare de "A1", ca sa zic asa :)). De ce intrebi?
  11. Am navigat acuma pe internet si am cautat sa vad care e diferenta. Nu stiam. Noroc cu tine ca m-ai luminat... Nu ti-l mai bate degeaba }{. Facea si stoppie, da. Pierzi pariul...
  12. Da, dom'le. Eu am avut un cruiser de 125 cm3 (Yamaha SR 125) si, daca stiai meserie, mergeai in wheelie de n-aveai treaba. Nu faceam eu asta, ci Julian Raduta :)). Cu "sportive" si supermoto de 125 cm3 e mult mai simplu.
  13. Eu, spre deosebire de tine, am fost chiar incurajat de catre taica-miu si mi s-a cumparat motocicleta cu vreo 3 ani inainte de varsta de "A1", timp in care o forjam si ii prajeam ambreiajul pe campuri. In prezent sunt mult mai multi posesor de "A1" decat erau atunci. Consider ca daca esti atent si cumpatat (mie asa-mi pari, cel putin din ce ai scris pana acum) n-ar trebui sa ai probleme. Evident, neprevazute li se pot intampla si unora cu 300.000 km. Motocicletele actuale de 125 au toate si ABS, daca nu ma insel, ceea ce e inca un mare plus. E limpede ca o sa mai vrei sa faci cate o prostie, cate un giumbusluc, un wheelie, un stoppie, cate o prostie. Aia e varsta, na. Noi eram un grup destul de mare cu 125-uri acum ceva ani. Unii s-au lasat de tot, altii au continuat si-n ziua de azi. Personal, nu vad totul asa de tragic precum scrie lumea pe aici :)). Mai departe vezi tu. Bafta!
  14. alexgrp

    Dilema achizitie

    O fi si din cauza parbrizului la mine. Am un parbriz inalt, de 55 cm. (parca)
  15. alexgrp

    Dilema achizitie

    Si pe mine la fel m-a atras, din aceleasi motive. Cozorocul te va incurca dupa 100 km/h. Mie nu-mi place. Il tin doar in oras. In rest, da, are avantajele amintite de tine. Cu placere si drumuri bune, fara test de casca! :))
  16. alexgrp

    Dilema achizitie

    Te salut! Am avut aceleasi pretentii ca tine in ceea ce priveste proprietatile castii, drept pt. care am cumparat Nolan-ul probat de tine :)). Detasarea mandibulei face toti banii, cozorocul de demonteaza imediat. Raportul calitate/pret e foarte bun, ca la orice Nolan. Singurul minus pe care-l vad e calitatea materialului Lexan, dar eu zic ca poti trece usor cu vederea. Nu pare foarte zdravan daca comprimi casca cu putere :)). Acuma, mna, e o casca foarte practica. Recomand! Ah, am citit ulterior faptul ca ai si comandat-o. Cand o vei pune pe "modulul de vara si mers extern", adica fara mandibula si fara cozoroc, nu ti se va mai parea asa grea. Inca un minus: ai grija la reglajul cozorocului. Daca este reglat prea anterior, risti sa zgarii viziera cand o deschizi la maxim. S-o stapanesti sanitar!
  17. cred ca mi-ar da cu ele in cap daca le-as avea pe astea :)))
  18. @ianachimde curiozitate, de ce ai renuntat la GSA?
  19. Atunci las-o pe alta data. In orice caz, merita sa faci si tura asta daca ai candva vreme! E altceva... ...
  20. Referitor la pct. 2-eu nu mai fac asta niciodata. In Franta mi-au blocat 100 Euro (garantia aia a lor) de joi pana marti la o benzinarie cu autoservire. Nu mi se pare corect. Referitor la pct. 3-in ceea ce m-a privit pe mine (in tura de Pirinei) am mancat numai din sate, de la restaurante si macelarii locale. Acolo mancarea nu era pentru turisti
×
×
  • Creează nouă...