Sari la conținut

In Memoriam Ionel Borota


ralulu
 Share

Postări Recomandate

Se spune k inainte de a veni pe lume un copil isi alege parintii, Ionel si-a ales niste parinti minunati, despre dansii ne povestea bunica aseara k atunci cand s-au mutat in Ferneziu pe aceeasi strada cu noi erau fericiti k aveau o casa dar isi doreau altceva pt k vroiau sa aiba mai multi copii. Astfel au construit o casa frumoasa si au adus pe lume 13 copii, fiecare deosebit in felul sau. Pe masura ce anii au trecut copii cei mari care sunt de o seama cu parintii nostrii s-au casatorit, anul trecut a venit si randul lui Ionel sa se casatoreasca. Acum astepta si el un copil, un ingeras care l-a ales pentru bunatatea lui sufleteasca. Ionel iubea oamenii si avea intotdeauna un zambet, o vorba buna si o mana de ajutor pt oricine avea nevoie.

Din pacate vineri am primit vestea k Ionel a murit, o liniste adanca s-a asternut pe toata strada Padurarilor.

Azi a fost inmormantarea, au venit toti fratii lui sa-i fie alaturi, sa-si ia ramas bun, mii de oameni l-au plans si s-au rugat pentru sufletul sau.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-i mangaie pe cei dragi ai lui, in special pe copilul care nu-si va cunoaste niciodata tatal!

 

Sincere condoleante,

fam. Moldovan si Tarța.

post-41157-1218389209_thumb.jpg

post-41157-1218389266_thumb.jpg

post-41157-1218389285_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trecand peste necrologul de ziar semnat de familii, pe un forum moto, exista vreo sansa de a primi info suplimentar cum ar fi circumstantele in care s-a intamplat nenorocirea, locul faptei?

RIP

 

Trecand peste necrologul de ziar semnat de familii, pe un forum moto, exista vreo sansa de a primi info suplimentar cum ar fi circumstantele in care s-a intamplat nenorocirea, locul faptei?

RIP

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E vorba de accidentul din Baia Mare , pacat Dumnezeu sa-l odihneasca.

 

Se spune k inainte de a veni pe lume un copil isi alege parintii, Ionel si-a ales niste parinti minunati, despre dansii ne povestea bunica aseara k atunci cand s-au mutat in Ferneziu pe aceeasi strada cu noi erau fericiti k aveau o casa dar isi doreau altceva pt k vroiau sa aiba mai multi copii.

 

Scuze de offtopic dar sunt unii care le e prea greu sa citeasca 2 cuvinte. :D

Editat de BrokenWind
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca 34 de ani a adus numai bucurie in viata prietenilor si a rudelor, intr-o singura zi a devastat de durere suflete intregi, prin decesul sau.. Prieten drag, alaturi de care am stat ca nasi la nunta surorii mele, Ione va ramane mereu pentru mine un om cu caracter, cum putini mai sunt pe lume!

Johnny a murit in fata casei sale, unde il astepta ceea ce a cautat mereu: iubirea. Pentru asta a trait el, acesta a fost scopul in viata: Diana, nevasta si mama fiului de care nu se va putea bucura, decat de acolo de sus, pe care il va pazi...

Cand am fost anuntata telefonic de sitingerea lui Johnny, am ramas fara cuvinte.

Adio, scumpul nostru Johnny....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...