lucian.n Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 we trecut, urcare pe Papusa. Coborare pe linia Rosie de la vechea statie meteo in Valea Larga, iesire langa cabana Voina. poze: http://picasaweb.google.com/lucian.n/CLungPapusa2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 we trecut, urcare pe Papusa. Coborare pe linia Rosie de la vechea statie meteo in Valea Larga, iesire langa cabana Voina. poze: http://picasaweb.google.com/lucian.n/CLungPapusa2 Ai mers pina acolo si nu ai facut o poza din varf?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 (editat) pai nu prea avem ce sa pozez. era ceata si nor... se vede din pozele de la Izvor... varful era in ceata, am mers cat am putut, doar doi dintre noi si apoi ne-am intors. Editat August 11, 2008 de lucian.n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Mai, ati ajuns pe varf sau nu? Ati urcat pe culmea Gainatu Mare? Pana in Poiana Sf. Ilie? De aici cred ca se poate ataca varful. Dinspre Spintecatura Papusii sau dinspre Danciu cred ca e mai greu cu moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat August 12, 2008 Autor Share Postat August 12, 2008 Uite o parte din traseu aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Foarte frumos. Bravo. De la Voina la cabana Cuca ati fost. Am impresia ca e drum forestier,nu? Keep going! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Foarte frumos. Bravo. De la Voina la cabana Cuca ati fost. Am impresia ca e drum forestier,nu?Keep going! De la cabana Voina la cabana Cuca se urca cu automobilul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 am ajuns si eu acolo acum 3 saptmani cu prieteni!!tot acelasi traseu dar era timpul cam urat dar tot a fost frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Lucian, poti sa dai niste detalii de navigatie, te rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate