Nomad_shop Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Traseul ales a fost - Brebu - Lindenfeld - coborare (si cu mici urcari) spre Valiug. Urcare Valiug spre Semenic , coborare semenic pe partia de schi si in continuare prin padure spre Garana. Garana - Brebu. Traseul este marcat cu exceptia unei portiuni care a fost facut prima oara acum 2 ani de 4 motociclete, acum traseul este vast circulat. Traseul contine urcari pe rau, urcare pe stanca. Iar coborarea spre Garana se face prin padure unde pe o portiune de 500 de metrii lipseste poteca (sau nu am gasit-o noi de ceata si ploaie). Ca dificultate merita intr 3 si 4 ardei iuti. (mai ales pe ploaie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Vad ca ati fost trupa serioasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Foarte tare ceatza aia cred ca va dat un pic de lucru. Cand mai iesiti dati si voi de veste bineinteles daca primiti si cu alte culori in afara de portocaliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nomad_shop Postat August 12, 2008 Autor Share Postat August 12, 2008 (editat) Suntem daltonisti, culoarea nu conteaza. - potate sa vine cine vrea. Ca apilog prezint echipa care a participat - Editat August 12, 2008 de Nomad_shop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 si eu sunt fan fox aveti super echipamente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebosu Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Faina tura bravo baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Suntem daltonisti, culoarea nu conteaza. - potate sa vine cine vrea. Ca apilog prezint echipa care a participat - SUPER tare poza asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Suntem daltonisti, culoarea nu conteaza. - potate sa vine cine vrea. Ca apilog prezint echipa care a participat - tare frate poza..mai ales cazarea imi place ..cine a dormit la margine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Suntem daltonisti, culoarea nu conteaza. - potate sa vine cine vrea. Ca apilog prezint echipa care a participat - Super tare echipa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate