ionut73 Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 Salut, Stie cineva o pensiune in Sfantu Gheorghe Covasna, nu Delta!!) sau imprejurimi? Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 hai norok, e misto la sfantu', cazare poti gasi p langa magazinul central d-acolo, nush cum se cheama, sau, din cate am inteles d la prietenii mei d p-acolo e o statiune cu apa sulfuroasa la cativa km, cabanutele sunt in copaci si preturile-s rezonabile. p.s: ar fi intelept sa vb egleza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 18, 2005 Autor Share Postat August 18, 2005 hai norok, e misto la sfantu', cazare poti gasi p langa magazinul central d-acolo, nush cum se cheama, sau, din cate am inteles d la prietenii mei d p-acolo e o statiune cu apa sulfuroasa la cativa km, cabanutele sunt in copaci si preturile-s rezonabile.p.s: ar fi intelept sa vb egleza 226020[/snapback] merci. nu m-ai ajutat prea mult Cu limba nu e problema. Am mai fost in zona si m-am inteles cu oamenii (mai putin prin satele uitate de lume) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 Eu am cautat cam mult pe la Balvanyos... Acolo sunt 2-3 pensiuni + hotel Best Western (nu vrei sa stii scorul). Intra pe antrec.ro si suna-l pe tipul ala de pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 deci sunt pensiuni la balvanyos ? si unde-s alea catzarate in copaci ? Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 18, 2005 Autor Share Postat August 18, 2005 Intr-o ora plec din Bucuresti si nu am cazare. Daca stie care ceva CONCRET il rog sa-mi dea si mie un bip la 0745 666 802 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate