bogdan kawa Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 (editat) Din cauza acestei intruniri mi-am luat motor! Mi-au curs balele 3 zile! Editat August 17, 2005 de bogdan kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 Imi place foarte mult claritatea si rezolutia mare a pozelor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 Intradevar poze mari si clare...super... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 Si ti-ai luat din prima GPX750? Hmmmm ai grija cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 Si ti-ai luat din prima GPX750? Hmmmm ai grija cu el 237119[/snapback] A avut grija de el. Uita-te cu atentie la avatar Faine pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baroshanu@msn.com Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 A avut grija de el. Uita-te cu atentie la avatar Faine pozele 237921[/snapback] sa ia noroc la el misto utilaj sper si eu ceva la anul viitor gpx750 cam tare din prima ai grija de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Ianuarie 7, 2006 Share Postat Ianuarie 7, 2006 Foarte clare pozele, mai ales cea cu troleibuzul de gsxf care a ars zx6r-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 Te simti mandru mai bracio ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 misto pozele ! ce plac fetzele celor de pe margine , toti raman cascati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shobolanu19 Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 mmmmmda! Ce sa mai zici!!!Poze lasa de inteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 Foarte clare pozele, mai ales cea cu troleibuzul de gsxf care a ars zx6r-ul Cum ti-ai dat seama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Eu eram cu gsxf.L-am ars deoarece nu a stiut sa plece bine...daca mai erau 50 m in plus ma depasea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate