aditorpan Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Detalii si alte poze Aici: /index.php?...0&start=440 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 frumoase imagini, TOT RESPECTUL !!! mai pe toamna poate facem o tura impreuna, avem in tara asta locuri de vis, toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) Frumoase ture mai bagi! La cat mai multe! Editat August 18, 2008 de marius_florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Deci continui ! Nu te potolesti ! Salutare ! super traseu !Bravo ! nu te-am mai sunat acu 1 luna cand trebuia sa ne vedem ; am mers la P.Neamt si duminica am luat-o spre Vatra Dornei singurel-initial sa merg doar pe asfalt,dar n-am rezistat si m-am bagat pe forestiere; S-auzim de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Faina tura, Adi. La mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate