serjuro Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 HELP A BIKER !!!!!! Am nevoie urgenta de un ambreiaj de la demaror (starter clutch) cu tot cu cele 2 roti dintate pt un Virago XV535 ( la care se stie ca e o problema clasica piesa asta)........... Nu conteaza daca piesele sunt noi sau din dezmembrari.............ideea e ca TRECE VARAAAAAAAAAAAA.......LOL Mersi anticipat tuturor......... Sergiu 0744 399 540 Cluj-N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 HELP A BIKER !!!!!!Am nevoie urgenta de un ambreiaj de la demaror (starter clutch) cu tot cu cele 2 roti dintate pt un Virago XV535 ( la care se stie ca e o problema clasica piesa asta)........... Nu conteaza daca piesele sunt noi sau din dezmembrari.............ideea e ca TRECE VARAAAAAAAAAAAA.......LOL Mersi anticipat tuturor......... Sergiu 0744 399 540 Cluj-N Din cate stiu eu se duc bilele de obicei, incearca si cauta alte bile cilindrice(sunt rulmenti cu bile cilindrice si poti lua din ei bilele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serjuro Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 Mersi pt sfat dar motorul e al unui preten care zice ca s-a dus dreacu tot ansamblu, adik s-a spart carcasa in care intra rolele si a spart si dintii de la cele 2 roti............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Un prieten a avut problema asta. De doua ori. Dureaza 1-2 luni sa vina piesele la Yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Un prieten a avut problema asta. De doua ori. Dureaza 1-2 luni sa vina piesele la Yamaha. daca stai dupa cei de la reprezentanta daca nu au piesele pe stoc mai bine renunti..cel mai bine cauta pe al dezmembrari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 (editat) Mersi pt sfat dar motorul e al unui preten care zice ca s-a dus dreacu tot ansamblu, adik s-a spart carcasa in care intra rolele si a spart si dintii de la cele 2 roti............ da-mi poze cu ce vrei mai exact si te rezolv eu, dar fara role ... mi-am adus aminte ca a avut un amic problema cu astea si a luat unu cu totul desi trebuiau schimbate numai bilele, daca vrei vorbesc sa iti dea si bilele vechi ... parca ma aveai in lista, daca nu PM Editat August 19, 2008 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serjuro Postat August 20, 2008 Autor Share Postat August 20, 2008 da-mi poze cu ce vrei mai exact si te rezolv eu, dar fara role ... mi-am adus aminte ca a avut un amic problema cu astea si a luat unu cu totul desi trebuiau schimbate numai bilele, daca vrei vorbesc sa iti dea si bilele vechi ... parca ma aveai in lista, daca nu PM Mersi mult, mai bine da un bip la 0755 664 822 (Bogdan) sau lasa-mi aici tel tau sa te sune proprietarul (eu fiind un prieten) Sergiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Mersi mult, mai bine da un bip la 0755 664 822 (Bogdan) sau lasa-mi aici tel tau sa te sune proprietarul (eu fiind un prieten) Sergiu Mie imi trebuie poze ca sa stiu ce sa ii zic omului ce vrei, ca asa daca imi explica el la telefon oricum nu inteleg la ce se refera ... eu am ajutat o data pe tip sa desfaca, dar ma indoiesc ca o sa stiu exact despre ce e vorba ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate