ghost Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 daca aveti probleme sau nevoie de indicatii ......... 0722255998 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alien_x Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 @alien dau eu maine seara pt tine si ne intalnim maine dupa 22, imi zici tu unde, sa mi-i dai multumesc mult GoMeZ!Iti las un mesaj privat pt. a gasi o modalitate de a ne vedea sa iti dau banii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Ne vedem azi la Academie la 19:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Pai hai sa facem o lista: 1.kinder 2.SURVOLAJ 3.ER5U 4.GingiuMingiu 5.raducu haiducu 6.Florin_v 7.SDS ....cei care si-au aratat interesul pina acum. Ma luati si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robias Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Tinand cont ca inca nu pot confirma prezenta noastra, si nici prea curand nu voi putea, mi se pare mai corect ca altcineva sa ocupe locul in lista celor 24 (probabil veti fi chiar mai multi de atat). Eu trag sperante ca vom putea ajunge, eventual luam cortul si asa se rezolva problema cazarii, fara sa incurcam pe nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 intre Bv si Fagaras sigur nu sunt cele 35 de semafoare, poate anul trecut sa fi fost, cam 52, pe ruta Bv-Sb.acum s-a mai aerisit drumul. salut!am trecut saptamina trecuta de la sibiu la fagaras , brasov drumul este un calvar l-am facut in 5 ore cu masina sunt foarte multe semafoare...asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) Cu cazarea cred ca trebuie gasit/rezervat mai devreme, sunt pline toate locurile, cel putin in perioada asta este imposibil sa gasesti ceva liber in weekend. de cazare am auzit si eu ca va trebui sa facem o rezervare din timp. am vazut ca s-a gasit pensiunea "paraul rece" din fagaras... daca vreti incerc sa mai caut si eu. referitor la piscina... va iau eu piscina de bebei eu merg sigur... si 99% cu pasager... asa ca va rog sa ma treceti si pe mine pe lista sunati-ma si pe mine sa-mi spuneti unde va intalniti azi pentru cheta...la care academie...sper ca nu langa casa poporului, pentru ca accesul este interzis aici... tel meu este 0744340045. dupa aceea ma duc la arc sa ma intalnesc cu fetele... dupa cum i-am spus si lui florin, daca e nevoie de printuri ... alea-alea... cu cea mai mare placere!!! tinem legatura!!!!! am mai gasit ceva... pentru cazare http://www.turistinfo.ro/fagaras/cazare-ho...ni-fagaras.html la prima nu sunt locuri libere...desi arata super... cea de-a doua e incentrul orasului... i-am zis ca ma intalnesc cu voi azi si vedem daca o sa mai fie nevoie de cazare sau nu. in sambata de sus vad ca sunt o multime de pensiuni... http://fagaras.in-romania.ro/?pensiuniFaga...by=rooms_number si uite si vremea....dar e doar pe 15 zile... doar pana joi, 4 sept... dar daca mai incercam peste 3 zile, avem si weekend-ul nostru astept telefon!! Editat August 21, 2008 de inascorpio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Sa mai recapitulam: 1. kinder 2. SURVOLAJ 3. Midori 4. GingiuMingiu 5. raducu haiducu 6. Florin_v 7. SDS 8. Gomez 9. Nadia_YC 10.snowstorm 11.gsx-r DB 12.andrei 13.geo XDB 14 alien_x 15.FLK 16.drc ? 17.inascorpio 18.pasager inascorpio MENTIUNE: lista nu este definitivata, se mai poate modifica ......DOAR CEI care dau avans sunt ok, locurile se ocupa cu fiecare plata a avansului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) mai vin cu cineva, deci o sa vreau o camera intreaga. ne vedem la 19.00 la academie. deci eu am inteles ca si _andrei_ are pasager deci ar fi : 1. kinder 2. SURVOLAJ 3. Midori 4. GingiuMingiu 5. raducu haiducu 6. Florin_v 7. SDS 8. Gomez 9. Nadia_YC 10. snowstorm 11. gsx-r DB 12. _andrei_ 13. pasager _andrei_ 14. geo XDB 15. alien_x 16. FLK 17. drc ? 18. inascorpio 19. pasager inascorpio @inascorpio - Academia Militara, in seara asta la 19.00 Editat August 21, 2008 de GoMeZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alien_x Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 @GoMeZ Trimite-mi si mie,te rog,un mesaj cu numarul tau de telefon,sa te pot suna diseara cand scap de la serviciu,sa vin sa iti dau banii pentru avans.Tks! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 er5u e Midori ..dap multam Eu sunt pe la mare........... Pai e corecta viata asta.....unii pe la mare cu mobra la soare si altii la scarbici urcati si pana la balea lac, nu mai e mult si o sa inchida drumul. pana la anul adio Transfagarasan.drumul e f. bun pe partea de nord. bafta E o idee...o sa n-e hotarim acolo. daca aveti probleme sau nevoie de indicatii ......... 0722255998 MULTUMIM pentru intentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alien_x Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 ...posteaza cineva,ce s-a discutat aseara la intalnirea de la acadenie?au aparut ceva modificari de plan?traseu?numar de participanti?etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 are haiducu' lista "contribuabililor" probabil o sa puna el cine are loc rezervat, cine nu a confirmat si cate locuri or sa mai fie libere traseul e acelasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) Editat August 22, 2008 de raducu_haiducu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) Foarte bine RADU, s-a doarma oameni linistiti ca eu n-am putut dormi aseara,nu de alta dar am baut o cafea pe la 0.15 si am primit si o felicitare de la politie pentru ca nu aveam actele la mine( eu care de regula le am in permanenta cu mine ). Editat August 22, 2008 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Foarte bine RADU, s-a doarma oameni linistiti ca eu n-am putut dormi aseara,nu de alta dar am baut o cafea pe la 0.15 si am primit si o felicitare de la politie pentru ca nu aveam actele la mine( eu care de regula le am in permanenta cu mine ). lasa man ca se poate si mai bine de-atat... sunt altii cu dosare pe la danshii ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Cine mai vine maine la parada? /index.php?showtopic=250441 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 (editat) si am primit si o felicitare de la politie pentru ca nu aveam actele la mine( eu care de regula le am in permanenta cu mine ). Bine ca nu ai primit de toba !!!!!! Lasa ca o sa iau eu ............ Si banii, banii cui trebuie sa-i dau ????? Editat August 22, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) s-a mai ocupat un loc, si acum o intrebare .... care are sa imi imprumute si mie o geaca de motor in jurul marimii 48 pt pasagera? Editat August 22, 2008 de raducu_haiducu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 banii lui mie eeee haiducule... bv la tine, ai mai ocupat un loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 s-a mai ocupat un loc, si acum o intrebare .... care are sa imi imprumute si mie o geaca de motor in jurul marimii 48 pt pasagera? eu mai am o geaca de piele... daca vrei... nu stiu ce mai inseamna marimea 48... dar daca m-ai vazut pe mine, poti sa-ti dai seama... tel meu e 0744340045 si in ceea ce priveste camera... cica astept confirmarea... ma faci sa ma simt ca in fata ofiterului de stare civila ... tu ai zis ca sunt camere de 2 persoane cu dus la 120 lei, inseamna ca aia e! hai va pa!! weekend placut!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 eu mai am o geaca de piele... daca vrei... nu stiu ce mai inseamna marimea 48... dar daca m-ai vazut pe mine, poti sa-ti dai seama... tel meu e 0744340045si in ceea ce priveste camera... cica astept confirmarea... ma faci sa ma simt ca in fata ofiterului de stare civila ... tu ai zis ca sunt camere de 2 persoane cu dus la 120 lei, inseamna ca aia e! hai va pa!! weekend placut!! ms pt geaca te sun... si cu camera ... eu imi fac datoria sa intreb sa nu exista discuti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 faceti o lista cu ce motoare merg, sa stim in ce ne bagam, eu am un super sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 (editat) faceti o lista cu ce motoare merg, sa stim in ce ne bagam, eu am un super sport Nu cred ca conteaza ce motoare sunt( or sa fie din toata gama de motoare),oricum este o plimbare de doua zile cu cazare la cabana Pariul Rece, nu o intrecere pe sosea. Deci, i-ti comfirmi locul? Editat August 23, 2008 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 23, 2008 Autor Share Postat August 23, 2008 (editat) faceti o lista cu ce motoare merg, sa stim in ce ne bagam, eu am un super sport Da nu te pune nimeni sa te bagi, vrei sa vi ok, nu vrei sa vi iara ok. Crezi ca daca o sa fie si MZ-uri o sa fie un impediment in calea distractiei ????? Si daca am face o lista cu moatoarele care merg..... cu ce te incalzeste ? La titlu scrie plimbare nu MOTO GP dupa cum ti-a zis si SDS. Editat August 23, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate