Florin Daniel Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) Cand credeti ca ati putea lipsi de la job ca sa facem una de doua zile, vineri sau luni ? O sa avem si o masina cu noi, vine si a mea sotie ca sa cunoasca viitori fini, asa ca o sa mai scoatemm din banii dati pe zeama de varza ca mai luam de acasa cate ceva Editat Septembrie 8, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Cred ca vinerea ar fi cel mai bine...ar trebui sa facem un sondaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 Cred ca vinerea ar fi cel mai bine...ar trebui sa facem un sondaj... ok, atunci hai sa incepem. 1. vineri.... kinder 2. indiferent. ..florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 indiferent ...''.what what in the butt '' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Cand credeti ca ati putea lipsi de la job ca sa facem una de doua zile, vineri sau luni ? O sa avem si o masina cu noi, vine si a mea sotie ca sa cunoasca viitori fini, asa ca o sa mai scoatemm din banii dati pe zeama de varza ca mai luam de acasa cate ceva I-mi este indiferent, o sa-mi opresc o zi din concediu,asa ca depinde de ceilalti(marea majoritate). Am pus-o pe o parte ca boul aproape de pe loc, s-a rupt scarita mea din stanga, apoi, cu ajutorul lui Ionut(cu Triumph-ul negru) am luat-o pe cea de la pasager si am lasat-o pe Alina sa se descurce ... pun maine filmul ca a filmat Alina ceva poze mai sunt? Nu ai fost singurul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) Cand credeti ca ati putea lipsi de la job ca sa facem una de doua zile, vineri sau luni ? Cred ca vinerea ar fi cel mai bine...ar trebui sa facem un sondaj.. ok, atunci hai sa incepem. marea majoritate castiga. 1. vineri.... kinder 2. indiferent. ..florin 3. indiferent..... SDS Dan Editat Septembrie 8, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 neatza indiferent si la mine, dar cred ca luni ar fi mai bine, banuiesc ca e traficul mai lejer la intoarcere vin si pozele acusica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 Cand credeti ca ati putea lipsi de la job ca sa facem una de doua zile, vineri sau luni ? Cred ca vinerea ar fi cel mai bine...ar trebui sa facem un sondaj.. ok, atunci hai sa incepem. marea majoritate castiga. 1. vineri.... kinder 2. indiferent. ..florin 3. indiferent..... SDS Dan 4. indiferent......Gomez Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Cand credeti ca ati putea lipsi de la job ca sa facem una de doua zile, vineri sau luni ? Pt mine ar fi bine vineri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) Cand credeti ca ati putea lipsi de la job ca sa facem una de doua zile, vineri sau luni ? In weekendul 1- 21 septembrie, deja am gasit cazare la 50 lei noapte/persoana. Cred ca vinerea ar fi cel mai bine...ar trebui sa facem un sondaj.. ok, atunci hai sa incepem. marea majoritate castiga. 1. vineri.... kinder 2. indiferent. ..florin 3. indiferent..... SDS Dan 4. indiferent......Gomez Gabi 5 vineri........vinkator Sorin . Editat Septembrie 8, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 si pozele... bagati text Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 text Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 si aici, a mea yori, pe transfagarasan, a implinit 33.333 km. trebuia imortalizat momentul more to come... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 text Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 more to come... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undoo99 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 imi este indiferent intre vineri si luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 more to come... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 si gata ale mele poze o sa incerc sa pun si un filmuletz filmat de nu stiu cine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 o sa incerc sa pun si un filmuletz filmat de nu stiu cine... De SDS ( Dan) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Am si eu 2 filmulete facute, nu sunt foarte reusite ,dar daca tot m-am ostenit : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 abia am ajuns la birou plecam iar pe seara ne intoarcem duminica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 abia am ajuns la birou plecam iar pe seara ne intoarcem duminica ? Am inceput sa caut deja cazare pentru weekendul 19 21 septembrie 2 nopti sa avem timp de odihna :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) prin ce zona? mai in nord, prin moldova? sau prin sud pe la mare la bulgari? Editat Septembrie 8, 2008 de GoMeZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate