MarcoPolo Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Hai Vic si tu cu filmuletu,ca asteptam.Atit cit e,pune-l sa vedem ce-a iesit. cu multumiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic_le_vic Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 daca imi explicati si mie scurt cum pun poze si filme pun imediat...cu multumiri anticipate Hai Vic si tu cu filmuletu,ca asteptam.Atit cit e,pune-l sa vedem ce-a iesit.cu multumiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 filmu baga-l pe youtube. . apoi ne dai linkul.. - poze la upload attachment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic_le_vic Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 gata, le-am micsorat bag cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Super Vic, mai asteptam, o seara buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic_le_vic Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 inca o parte...astept sa se proceseze filmele pe toutube sa vedeti ce maestru sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 asteptam Vic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 filmuletul facut de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 O POZA DE LA INA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nadia_YC Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 filmuletul facut de SDS Foarte tare filmuletul,se pare ca ati facut praf sticla de vodka sau invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) Foarte tare faza cu bazzzaitoarea , oricum am ajuns la varsta asta si nu stiam ca,calul are portbagaj Stimate miau-miau, ai grija la INA ca da cu Asa sa ne ajute Dumnezeu, asta daca nu ai ceva constructiv de adaugat sau daca vrei sa participi la urmatarele !!! mai..... da' rai mai sunteti!!!!! ce spuneai tu, florine, ca sa nu ma mai aprind de la ce zic unii, altii..? relax, baby!!! Editat Septembrie 9, 2008 de inascorpio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Foarte tare filmuletul,se pare ca ati facut praf sticla de vodka sau invers ne-a cam amestecat ideile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 O POZA DE LA INA !!! restul de poze maine.... si am filmulete...dar o sa i le dau lui raducu...sau cine sa mai pricepe la "colaj" sa faca din toate unul mic si interesant? ne-a cam amestecat ideile d-aia erai asa misogin??!!! nici nu vreau sa le spun la fete ce ai zis ... ca or sa fie oripilate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) Si un filmulet tot de la Ina Si inca unul tot de la INA :kiss: :hug: Editat Septembrie 9, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robias Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Foarte tare, felicitari. O reusita totala dupa cum vb pozele si filmuletele (Cred ca m-am intersectat cu doua dintre cele 3 grupuri (in jur de ora 10), aproape de iesirea din Ploiesti spre Campina. Eu insa aveam drum spre Galati.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 Foarte tare, felicitari. O reusita totala dupa cum vb pozele si filmuletele(Cred ca m-am intersectat cu doua dintre cele 3 grupuri (in jur de ora 10), aproape de iesirea din Ploiesti spre Campina. Eu insa aveam drum spre Galati.) Multumim, ai vazut? Am postat-o pe urmatoarea!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robias Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Multumim, ai vazut? Am postat-o pe urmatoarea!!!!! Am vazut! Asteptam sa treaca saptamana asta, cu restante (pt ea) si apoi dam raspunsul. Traseul ne place. Ajungi in Targoviste saptamana asta? cum ziceai! Daca da, astept un telefon, iesim la o racoritoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic_le_vic Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 si un filmulet graitor de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 bine ca e doar scarita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate