motorista_indianlarry Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) Salut tuturor, numele meu este Alice, 19 ani, Bacau, pasionata de motociclete de la 14 ani...si aceasta este prima mea motocicleta Asfalt uscat! Editat August 20, 2008 de motorista_indianlarry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackmoonrider Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Bine ai venit, sper ca prima impresie va fi uitata si vei avea parte de amintiri placute. Asfalt uscat si o noapte/dimineata placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Asfalt uscat imi place motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Bine ai venit in randul nostru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Frumoasa achizitie Cat mai multi km cu incidente 0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 He He He! Nu stiu de ce mi se par mai frumoase fetele pe asemenea motociclete, decat fetele pe supersport. Parca tot fetele mai rebele sunt mai "sexy" si par mai dure. Ai grija de motocicleta, ca si ea o sa aiba grija de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Bun venit, alaturi de fetita ta! Sa va bucurati una de cealalta multi km de-acum incolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Salut tuturor, numele meu este Alice, 19 ani, Bacau, pasionata de motociclete de la 14 ani...si aceasta este prima mea motocicleta Asfalt uscat! Foarte tare motorul!!!! la un shadow visez si eu!!!!!..... La cat mai multi km!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Alice reloaded>? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prolific Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 da, intre timp fara poza la nume, dar cu experienta postarii pozelor PUPA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackmoonrider Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 da, intre timp fara poza la nume, dar cu experienta postarii pozelor PUPA A avut un ajutor Pentru fata din spatele vizorului...o sa asteptati pana decide ea sa se arate...eu va spun doar ca merita asteptarea...asa ca fiti baieti finuti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate