danielmak3 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 salut , am pe cineva care vinde un Aprilia sr50 2003 -dar nu are acte , spune ca nu este furat , merge perfect arata perfect , cam care ar fi pretul pe care sa il dau pe el ? si pot sa fac ceva sa ii fac acte? sa cumpar de la altcineva ? pls ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 salut , am pe cineva care vinde un Aprilia sr50 2003 -dar nu are acte , spune ca nu este furat , merge perfect arata perfect , cam care ar fi pretul pe care sa il dau pe el ? si pot sa fac ceva sa ii fac acte? sa cumpar de la altcineva ? pls ajutor cam sub 2000 ron cred... mi se pare ca se poate inregistra fara talon, trebuie sa dai o declaratie ca nu este furat, intereseaza-te la RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielmak3 Postat August 20, 2008 Autor Share Postat August 20, 2008 cam sub 2000 ron cred... mi se pare ca se poate inregistra fara talon, trebuie sa dai o declaratie ca nu este furat, intereseaza-te la RAR. vrea 10 mil pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 vrea 10 mil pe el pai e bineeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielmak3 Postat August 20, 2008 Autor Share Postat August 20, 2008 pai e bineeeeeeeeeeeeee si ce fac daca nu pot sa il inregistrez??? nu pot sa ii fac nici asigurare nici nimic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 si ce fac daca nu pot sa il inregistrez??? nu pot sa ii fac nici asigurare nici nimic ... tocmai daia zic sa te interesezi inainte..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 nai cum sa il inregistrezi ! trebuie sa ai un act pe numele tau unde sa fii proprietar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Pai daca e 10 mil sigur nu e furat.O fi dat 5-6 sute E in Italia pe el si stie ca vine ziua ta, deci iese in pierdere.Daca tot vrei scuter furat, ce te mai intereseaza de inregistrat?Baga mare!Slap, maieu D&G, gel si lumea e a ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Pai daca e 10 mil sigur nu e furat.O fi dat 5-6 sute E in Italia pe el si stie ca vine ziua ta, deci iese in pierdere.Daca tot vrei scuter furat, ce te mai intereseaza de inregistrat?Baga mare!Slap, maieu D&G, gel si lumea e a ta! Foarte tare la bani astia sigur e furat ,nu va mai aruncati la scutere ieftine fara acte;) ia ceva cu acte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 salut , am pe cineva care vinde un Aprilia sr50 2003 -dar nu are acte , spune ca nu este furat , merge perfect arata perfect , cam care ar fi pretul pe care sa il dau pe el ? si pot sa fac ceva sa ii fac acte? sa cumpar de la altcineva ? pls ajutor nu cred ca o sa poti face ceva cu actele...o sa ai si mult de umblat (presupunand ca nu este furat,desi asa pare)...tre sa faci contract vanzare -cumparare,tre sa mergi la RAR sa ti-l identifice,sa dai declaratii ca nu este furat,sa iti dea carte de identitate etc etc etc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Vrei tu sa il iei ? Daca as fi il locul tau si as vrea sa il iau ( daca zici ca merge si arata BINE ) as da 10 mil pe scuter ... si dupaia ... inca "ceva" sa il inscriu Voi uitati ca traim in Romania ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rony2006 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Poti sa il iei linistit numai sa faceti contract de v-c.Gasesti pe google.Cand il inregistrezi la primarie faci o declaratie pe propria raspundere si ai numarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VooDoo3 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Ma aprilia sr50 din 2003 nu cred ca-l iei nici aici sub 800e (in torino) , la 10 mil e gluma curata , e clar ca e furat. Ia seria de sasiu si vezi ca e un site la sectiunea furturi, sa te lamuresti 100%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex67x Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) Ia seria si caut-o aici: http://www.politiaromana.ro/furtauto/furtauto.aspx E o probabilitate mare sa o gasesti Editat August 21, 2008 de alex67x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielmak3 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 Ia seria si caut-o aici: http://www.politiaromana.ro/furtauto/furtauto.aspx E o probabilitate mare sa o gasesti ms mult ptr raspunsuri o sa ma interesez , proprietarul zice ca nu e furat ... scuterul arata si merge impecabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 LA mine s-a putut inscrie cu cointractu de vanzare cumparare...si nici politia nu te verifica de talon, cand te opreste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielmak3 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 LA mine s-a putut inscrie cu cointractu de vanzare cumparare...si nici politia nu te verifica de talon, cand te opreste... maine o sa merg si o sa ma interesez la rar , pe mine cand m-a oprit politia mi-a cerut si talonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lukas Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Mai are acel baiat scuterul de vanzare k mar interesasi pe mn?aa si dak se potrivesc piese de pe el pe un aprilia sr 50 model 97?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate