Enduristul Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Prost am fost ca v-am facut calculatorul de atatea ori pe GRATIS Daca l-ai fi facut macar odata bine poate ca nu ai fi fost nevoit sa-l "faci" de atatea ori.Dar se pare ca si in domeniul asta esti "expert" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Prost am fost ca v-am facut calculatorul de atatea ori pe GRATIS App am auzit ca nu mai vreti net de la mine, cand o sa reziliati contractul la net (se face scris la sediu) sa ma anuntati ca vin personal sa va tai cablul Daca-l faceai macar odata cum trebuie poate nu ai fi fost nevoit sa-l faci "de atatea ori". Dar probabil ca esti si in domeniul asta "expert" Si nu a fost gratis ca ti-am dat sa mananci...si cred ca d-aia ma urasti. Cablu l-am taiat demult.Nu e nevoie sa vi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 poze la cald de la locul de antrenament al celor de la husqvarna pt cei care vor sa se distreze f bine si sa isi testeze abilitatile, va asteptam pe viitor la o intalnire (sper ca am mai corupt cativa doritori de senzatii tari) in privat delatii sau direct pe topicul supermoto club de la categoria supermoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 urat razvane putin respect man,totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Pai sarituri d'astea am facut si noi la Ciolpani.Poate putin mai inalte.Eu unul nu asi face sarituri cu motorul meu pt. ca nu e facut pt asa ceva.Si nu cred ca cineva din grupul nostru ar risca sa-si rupa motorul in sarituri mai ales ca aproape toate au cate 200 de kile.Poate postezi anuntul si la crosseri.Ei cred ca vor veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 urat razvane putin respect man,totusi asa imi ziceam si eu pana am vazut ce se debiteaza am vazut filmuletu de la ciolpani ...si cei 3 -4 cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 am vazut filmuletu de la ciolpani ...si cei 3 -4 cm La Ciolpani am fost 27 din care s-au dat 18.Tu in filmulet ai vazut maxim 5 persoane care intr-adevar au sarit si mai putin pe anumite zone si asta pt ca nu mai sarisera niciodata in viata lor.Tu ai pus poza cu 30 cm dupa 3 saptamani de antrenament zilnic.Eu zic sa ne oprim aici ca sa nu degeneram iar.Poti sa te lauzi pe alte topicuri ca aici nu ne intereseaza performantele tale.Daca vrei sa o ti la curent pe Alina cu maiestria ta te rog sa-i scrii pe Hi5 nu aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 La Ciolpani am fost 27 din care s-au dat 18.Tu in filmulet ai vazut maxim 5 persoane care intr-adevar au sarit si mai putin pe anumite zone si asta pt ca nu mai sarisera niciodata in viata lor.Tu ai pus poza cu 30 cm dupa 3 saptamani de antrenament zilnic.Eu zic sa ne oprim aici ca sa nu degeneram iar.Poti sa te lauzi pe alte topicuri ca aici nu ne intereseaza performantele tale.Daca vrei sa o ti la curent pe Alina cu maiestria ta te rog sa-i scrii pe Hi5 nu aici. incetam orice discutie, e cel mai bine dar totusi am postat pt cei interesati (de vb cu alina vb la tel nu e nevoie de net ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate