Vizitator Painkill3r Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Azi in jurul orei 18 a avut loc un accident , din fericire pentru prietenul nostru nu e grav, un deget rupt si cateva contuzii dar in schimb motorul un R1 destul de sifonat. Un dobitoc cu taxi a intors fara sa se aigure cum fac multi altii iar motociclistul nu a mai putut evita impactul. Prea multe detalii nu stiu deoarece am ajuns dupa 10 minute la fatza locului dar ne bucuram ca nu a fost mai rau. Bine ca nu a avut viteza altfel cine stie ce s-ar fi putut intampla. O sa atasez niste poze . Asfalt uscat si ochi`n 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 de cel care conducea motocicleta nu stii nimic? sper sa fie ok, motocicleta pare destul de "sifonata"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 de cel care conducea motocicleta nu stii nimic? sper sa fie ok, motocicleta pare destul de "sifonata"... Motociclistul e ok , un deget rupt si cateva contuzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 asta conteaza, fieru se indreapta, pt plastice exista picatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 destul de sifonate ambele .....bene ca e bine motoristu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Cum a intors masina de e lovita in dreapta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 O fi intrat pe banda 1 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 RECTIFIC ... dobitocul ala a iesit din curtea unei institutii fara sa se asigure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Curtea aia era pe partea stanga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Curtea aia era pe partea stanga ? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Ce idiot ... Codul rutier spune ca la iesirea din curti dai prioritate la tot ce misca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor@manowar.ro Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Am citit ca a iesit dintr-o curte, insa ca sa intelegi ca se poate sa-ti intoarca in fata iti explic: dobitocul merge pe banda 2, motociclistul vine de pe sensul opus pe banda 2 sau 1, Asta intoarce cu partea dreapta a masinii taind calea motociclistului si astfel motocicleta loveste masina. Acesta este cazul cand loveti masina in partea dreapta cand aceasta iti intoarce in fatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Bine ca nu a patit-o mai rau doamne fereste....fierul se repara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor@manowar.ro Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) Peste 3 luni sau cand si-o lua carnetul inapoi o sa se asigure ca sa nu mai ramana fara painea cea de toate zilele... Ca taximetrist trebuie sa conduci ca sa castigi bani... sper ca tampitul a inteles ca graba strica treaba ! Sanatate bikerului ! Editat August 22, 2008 de tudor@manowar.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 ... Ca taximetrist trebuie sa conduci ca sa castigi bani... sper ca tampitul a inteles ca graba strica treaba ! Mai da-i in plm ... sunt toti taximetristii la fel, din orice oras, au fumuri in cap si se cred regii soselelor. Sper sa ramana fara paine, da-l dracu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 asa am zis si eu.. asta merita calcat pe cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Chiar credeti ca dobitocul nu o sa conduca fara permis?....ti-ai gasit cine sa respecte legea , ei si cu soferii de maxi-taxi , pe care personal i-as impusca....pe toti . Sanatate multa si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator lznicu Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) Mai da-i in plm ... sunt toti taximetristii la fel, din orice oras, au fumuri in cap si se cred regii soselelor. Sper sa ramana fara paine, da-l dracu! "Gura ta adevar graieste", niste jigodii, eu am avut probleme si stiu ce vorbesc, ar calca si pe ma-sa daca i-ar sta in calea unei comenzi. Editat August 22, 2008 de lznicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 hai mai nicule ca ma speriasi, credeam ca nu mai apari... deja aia mai simtitori din fire dadeau cu rip pe sectiunea service.....credeam ca ti-ai luat si tu ban ca fraierul ala de bogdanawo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata Dan Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 da pare sa fii fost linie continua, asta sigur nu il ajuta pe taximetrist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padr3 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 pare sa fii fost linie continua, asta sigur nu il ajuta pe taximetrist... Ba il ajuta chiar foarte mult.Il ajuta sa nu mai raneasca si alti oameni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 auuuci cardru rupt bag mana in foc ca atunci cand se duce cu ea la asigurare la service autorizat o sa ii zica dauna totala rezervor indoit furca indoita carene sparte si cardru rupt garantez k o sa ii zica dauna totala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra964 Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 e bine ca ii zice dauna totala, decat sa te apuci sa indrepti cadru si alte cele mai bine iei banii in mana si iti iei alt motor, oricum bine ca s-a terminat asa si nu mai rau, oricum cu toate scuzele de rigoare soferii din alba nu mi s-au parut cei mai straluciti, bafta cu asigurarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Cred ca are CASCO , cu moto se rezolva dar la taximetrist i-as rupe capu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Wow, acum am observat si eu cadrul rupt ... a fost tare socul, bine ca esti intreg omule. Nu mai incerca sa repari moto ca nu are rost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate