lorenzo Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 ma ofer si eu sa ajut dacae nevoie ca si eu sunt motorist si iubesc motoarele cand vad pe steada unu si eu sunt cu masina ma oftic dar totusi daca ot ajuta ma ofer voluntar si sunt din rasnov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosV Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 ma ofer si eu sa ajut dacae nevoie ca si eu sunt motorist si iubesc motoarele cand vad pe steada unu si eu sunt cu masina ma oftic dar totusi daca ot ajuta ma ofer voluntar si sunt din rasnov Trage aer in piept, calmeaza-te, acum citeste ce ai scris! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boaba_bw Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 ma ofer si eu sa ajut dacae nevoie ca si eu sunt motorist si iubesc motoarele cand vad pe steada unu si eu sunt cu masina ma oftic dar totusi daca ot ajuta ma ofer voluntar si sunt din rasnov de unde-ti cumperi iarba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undoo99 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 o sa urmaresc acest topic.. o sa fie interesant.. desi eu cred ca a vrut sa fie un reply la un alt post nu un topic nou.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Motociclismul creaza dependenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 ma ofer si eu sa ajut dacae nevoie ca si eu sunt motorist si iubesc motoarele cand vad pe steada unu si eu sunt cu masina ma oftic dar totusi daca ot ajuta ma ofer voluntar si sunt din rasnov :kiss: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 cumva ai probleme ?? ) acord la acest topic 10 pagini ) .Pai si pana la urma la ce te oferi voluntar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 e simplu citea un topic si in loc sa dea add reply a dat new topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Sa ne dai si noua adresa farmacistului tau ......se pare ca are marfa buna SS-ule ....bem si noi ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarcoPolo Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Daca vrei sa ajuti,vb, cu aia la risnov sa asfalteze soseaua pa Piriu Rece.eventual da-le o mina de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Vinul ala rosu care a mai ramas. Ala il pastrati, si il aduceti la Brasov, ca io n-am apucat decat sa gust un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Vinul ala rosu care a mai ramas. Ala il pastrati, si il aduceti la Brasov, ca io n-am apucat decat sa gust un pic. Oameni neseriosi .......m-ati facut sa car juma' de vadra inapoi .....daca vin la brasov aduc 2 vedre ...asta daca are voi Pcasac sa bea "prietenii stiu de ce" paca paula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinaciooo Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Oameni neseriosi .......m-ati facut sa car juma' de vadra inapoi .....daca vin la brasov aduc 2 vedre ...asta daca are voi Pcasac sa bea "prietenii stiu de ce" paca paula Mai baieti dar sunteti off-topic . Rusine !! on-topic : prietene as avea nevoie sa mut mobila prin casa . crezi ca ma poti ajuta ? Si daca chiar ai ceva iarba buna , hai cu ea la intalnire la Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 N-ai cu cine ba, n-ai cu cine. Haide bre la Bv poate reusesc si io sa ma dau cu o capra de aia de-a voastra. E mai plat terenu, poate reusesti vreo 10m de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 (editat) sluyare si eu sunt din cuculesti si abia asteptsa ne vedem la un cico.... si eu sunt motociclist simpatizant indevenire iar cand sunt cu bicicleta le fac loc sa treaca sa-i pot admira ne-om auzi la un rotocol de cascaval PS: sfat, nu mai turna cola pe tastatura, sau fii atent cand tastezi ca iese ciorba Editat August 28, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 E mai plat terenu, poate reusesti vreo 10m de data asta vorbea ciob de oala sparta TI-au trecut zgarieturile?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 baaaaaaaaaaaaaa...saracu..el nu vrea decat sa ne ajute sa organizam petrecerea de la rasnov dar nu prea i-a iesit nimic.rau intentionat nu e dar mai are de lucru la coerenta.de iarba ce sa mai zic...poison. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 sluyare si eu sunt din cuculesti si abia asteptsa ne vedem la un cico....si eu sunt motociclist simpatizant indevenire iar cand sunt cu bicicleta le fac loc sa treaca sa-i pot admira Ce le faci tu ma? Loc sa treaca ? Cre ca ditamai camionu pe 2 roti nu ar avea loc sa treaca de bicicletutza ta Scuza-ma dar chiar nu m-am putut abtine. Si on-topic: ma...cineva si-a oferit ajutorul, probabil in orice problema a unui motociclist. Bravo lui. Cati dintre voi ati ajuta un necunoscut sau un necunoscut virtual? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 vorbea ciob de oala spartaTI-au trecut zgarieturile?? Aproape, de-abia astept sa fac altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Aproape, de-abia astept sa fac altele Am auzit ca esti mecanic bun imi repari si mie WR-ul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Te-astept la mine la service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Te-astept la mine la service Repari si Wr-uri de baietti?? Credeam ca doar GS-uri de fete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate