Sari la conținut

Boaba_bw

Membru
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Boaba_bw

  1. Salut ! Numele intrunirii este Harley Davidson European Bike Week, cred ca e destul de clar ca este organizata si mai ales sponsorizata de HD. Nimeni nu are vreao problema cu tine daca nu ai Harley. Am fost anul trecut si nu mi-a parut rau deloc, de fapt a fost un vis ce sa mai...Cu siguranta este o intrunire la care trebuie sa mergi macar o data in viata. De la drumul pana la locatie -ai mai multe variante, toate superbe-(eu am lungit-o cat mai mult buc-budapesta-gyor-viena-klagenfurt-vilach(faak am see)) la locatia propriu zisa, oameni-toti cu zambetul pe buze, servicii- de calitate -chiar daca uneori cam piperate, motociclete...MOTOCICLETE...ai ce sa vezi. Am avut si cort dar m-a plouat vreo 200 km si eram ud pana la 'cour' asa ca am cautat cazare si printr-o bafta chioara am gasit o camera la o pensiune cu 40 euro/noapte camera dubla(nu venisera niste danezi si ne-au dat camera imediat). Singura problema a fost ca pensiunea era in Bodensdorf, adica la vreo 20 km de intrunire asa ca eram obligat sa ma duc si sa ma intorc pe motocicleta...bere doar seara... . Apropo de asta nu riscati vreo bere/doua ca e politie peste tot; pe mine m-a si oprit langa Vilach, nu mi-a cerut actedoar m-a intrebat daca am baut, m-a mirosit, adica atunci cand m-a intrebat avea fata la 10 cm de fata mea si m-a lasat sa plec. Nu plecati de acasa fara haine groase-am plecat de la bucuresti la 40 grade si la viena erau 18, iar cand am ajuns in Alpi erau 10 grade si ploua...M-am distrat ce sa zic!! Nu plecati fara costum de ploaie ! La intoarcere am ales alt traseu Faak am see-ljubliana-zagreb-belgrad-drobeta-....bucuresti-la fel de frumos. Pentru cine nu a mai fost sfatul meu este sa nu se grabeasca sa mearga incet si sa savureze plimbarea ! Culmea este ca nu am vazut nicio motocicleta cu numere romanesti si abia dupa ce m-am intors am aflat ca au fost destui de-ai nostrii ! 500 EU iti ajung daca te limitezi la mancare si bere de la Billa...daca esti burghez trebuie sa ai bani mai multi... Bafta !
  2. Ai dreptate,pe o dara/pata de motorina am cazut si eu, si tot la viteza mica intr-o curba, pe urcare undeva intre Tarnaveni si Medias.
  3. cu cat dai bre aparatoarea pentru curea?
  4. In proportie de 90% merg la BA, pe motocicleta. Daca nu intervin alte probleme...ne auzim.
  5. Multumesc !...Intr-adevar poate ar fii fost mai frumoase evacuarile cromate, dar sunt niste tobe custom, care fac toti banii... face ca elicopteru' nu altceva!
  6. Boaba_bw

    HD Dyna corner

    Frumoasa a iesit sa-mi bag...jos palaria !!!
  7. Intr-un final mi-am vazut visul cu ochii...
  8. Salut ! Felicitari pentru excursie cred ca a fost superb !(nu pot vedea pozele la munca, dar stiu ce e acolo !) Acum vreo 3 ani la sfatul unor prieteni am fost acolo... cu chopperul... ...fara sa stiu ce ma asteapta; dar dupa ceva dificultati am ajuns la tunel, unde am si lasat motocicleta (era imposibil de trecut raul- era umflat), si am fost la cabana pe jos. @agill ai dreptate, chiar ca parca pasesti in alta lume ! Numai bine !
  9. Nu ma mai necaji si tu... ca poate-l ratez si p'asta...oricum,ne auzim daca se intampla ceva. Numai Bine !
  10. Salut ! Daca e cineva interesat,vand intruderul la un pret bun,respectiv 4500 euro,mai jos este link-ul : /index.php?/topic/675244-suzuki-intruder-1500-lc/ Numai bine !
  11. Boaba_bw

    Big Dog

    Frumos animal ! L-am vazut si pe viu,e superb !
  12. L-am vazut sambata seara,la party, superb ! Sunetul motorului...ce sa zic...dupa ce i-a dat niste pedale si-a pornit, in 10 secunde erau 20 de oameni in jurul lui.
  13. Uite un link cu o motocicleta care te-ar putea interesa :Intruder 1500 Are tot ce vrei:confort,cuplu mare,viteza, km putini Numai bine ! Uite un link cu o motocicleta care te-ar putea interesa :Intruder 1500 Are tot ce vrei:confort,cuplu mare,viteza, km putini Mai pot adauga,ca sa nu fiu off-topic, ca genul asta de motocicleta, este perfecta pentru deplasari lungi,(dar nu numai),adica poti face fara probleme 7-8-900 de kilometri fara problemele generale cauzate de alt tip de motor gen : dureri de spate ,de maini,de umeri,de "cour" sau altceva.Este pur si simplu o motocicleta facuta pentru confort dar cu toate celelate avantaje oferite de mersul pe doua roti,adica cum am spus mai sus: cuplu mare ,viteza etc. Numai bine !
  14. Salut ! Te-am vazut la Lehliu in vara si cred ca era terminat tatuajul...E impresionant! Felicitari !!!
  15. Suzuki Intruder 1500 LC, an 1999, 27500 km, arata si merge impecabil, consumabile la zi, orice test, inmatriculata. Bucuresti. Pret 4500 euro. Tel : 0744430107- Bogdan LINK : /index.php?/topic/675244-suzuki-intruder-1500-lc/
  16. Suzuki Intruder LC 1500 - 4800 euro(super oferta) Orice test, putin negociabil : http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=411374 P.S. :Se vinde din motive strict financiare.(Bate la usa banca). Numai Bine !
  17. Boaba_bw

    Suzuki Intruder

    De ce dai tobele? nu esti multumit cum suna? Sau care-i problema? NUMAI BINE !
  18. Boaba_bw

    Suzuki Intruder

    Salut ! Vand Intruder 1400 : /index.php?showtopic=550670 Mesaj completat Ma scuzati,sunt offtopic ,CryAngel27 ,daca poti,si vrei, te rog trimite-mi si mie manualul de la LC 1500,sigur am vazut intr-un alt topic ca il ai.Multumesc ! Bafta Maxima !
  19. Salut Am citit in topicul de moldova de intrunirea asta...Nu am vazut nimic sigur,nici un afis nimic... Domnule Sorin Petrescu da-ne un semn..ceva... Anul trecut ne-am distrat foarte bine si as vrea sa repetam figura si anul asta. Bafta Maxima !
  20. A fost bine ! Locatia superba, wc-uri ok, berica-mancare ok. Avand in vedere ca nu a fost un festival dedicat in totalitate motociclistilor, a fost foarte bine !
  21. Boaba_bw

    Suzuki Intruder

    Daca nu ai schimbat si filtrul,da,e normal intra mai putin. adica restul de 300 ml a ramas in filtru. Daca ai schimbat si filtrul nu e normal,adica in cel mai bun caz nu a curs cel vechi din motor (probabil motocicleta statea in panta-cumva. Mare atentie !!! cand dai drumul la buson sa curga uleiul vechi motocicleta NU trebuie sa stea pe cric, CINEVA TREBUIE SA O TINA SA STEA DREAPTA ! In cazul in care a ramas ulei vechi in ea inseamna ca au ramas toate "rezidurile" uleiului. Inainte de schimbarea uleiului se porneste motorul si se merge un pic cu el,tocmai ca uleiul sa se amestece cu eventualele mizerii care s-au lasat la fund-adica uleiul trebuie sa fie cald-deci mai subtire-mai volatil. Eu am VS 1400 si la un schimb fara filtru intra 3.7 iar daca schimb si filtrul intra 4.2 Multa bafta !!!
  22. Va rog sa ma iertati daca sunt off-topic sau daca intereseaza pe cineva,dar acum 30 de minute am trecut pe acolo ,exact pe langa locul accidentului si se reparau gropile din asfalt...Adica astupau urmele... oricum banda 1 era dezastru... Ce sa mai... Tragedie... RIP ps : Nici macar nu poti sa le spui gropi...
×
×
  • Creează nouă...