motorist1 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 salutare si caldura sa ne putem da cu motoarele cat mai multe luni! acum cateva zile mi s-a intamplat o chestie ciudata, dar care s-a dovedit reala. anume, un amic mi-a zis ca a participat la o firma care facea stdii de piata, la o discutie despre uleiuri, si a primit pentru asta 150 ron ( ati citit bine un milion si jumate). Zicea ca totul a durat cam 2 ore si jumatate si aplecat cu 3 bonuri de carburant, in valoare de 50 ron fiecare. nu l-am crezut, clar, insa i-am cerut detalii. Mi-a dat id-ul de messenger al unei tipe ( for_real job) , sugestiv oarecum si am vorbit cu ea. am fost saptamana trecuta si eu, la o discutie despre telefonie mobila, pentru care primit "numai" 80 ron, dupa o ora si ceva. Interesant este ca nu cumperi nimic, ci doar stai de vorba, iti exprimi punctul de vedere, chiar daca bati campii , si primesti bani. trebuie sa recunosc, m-a cam scos la liman cu banii, pentru 3 zile, discutia ceaa. deci, daca mai sunt si altii ca mine, gata sa sacrifice o dupaamiaza, pentru niste bani, vorbiti cu tipa pe messenger id-ul e for_realjob si pe telefon 0749654759 ; 0767282886 Madalina. eu am sunat-o circumspect, dar mi-a trecut cand m luat banii care merge, da o bere la intrunire! PS: doar cei din bucuresti sau din imprejurimi pot profita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 (editat) merg eu daca nu e teapa sau topic la misto ca am rezervoru aproape uscat ...) Editat August 27, 2008 de iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat August 28, 2008 Autor Share Postat August 28, 2008 nu teapa. incearca si o sa vezi. si dupa, sa postezi aici sa ne zici si noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator fanuta_46 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 si ce legatura are asta cu coltul comunistelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 si ce legatura are asta cu coltul comunistelor? ..pai n-are! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat August 28, 2008 Autor Share Postat August 28, 2008 multumesc, nea cristi. noi astia cu comuniste am putea fi interesati. baietii de baieti, cu viteziste, nu sunt sigur interesati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 baietii de baieti, cu viteziste, nu sunt sigur interesati Nu paria pe asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 multumesc, .................... ..corect! ..daca meri in fiecare zi, 1-2 ore, dupa un an treci la japoneeza , apoi i-mi vinzi mie piesele de nipra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Septembrie 11, 2008 Autor Share Postat Septembrie 11, 2008 inca o data, multumesc nea cristi. m-ai ambitionat si o sa imi iau japoneza: EN 500 din 97. cat priveste partea cu vandutul pieselor de nipra, nu trebuie decat sa zici ce ai nevoie, sau , ma rog, ce vrei sa ai de rezerva. mi-ar prinde bine niste spatiu liber in plus in magazie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) nu e teapa, e reala chestia, preturile se fac in functie de studiul respectiv. daca ajungi prea tarziu si ei au strans deja numarul de pers necesar sa faca treaba, iei un premiu d econsolare de cateva sute de mii, tot in bonuri. asa ca ai fost pana acolo. Editat Septembrie 11, 2008 de valicaddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex27 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Se cheama focus-group si intr-adevar este o metoda de studiu a comportamentelor, preferintelor consumatorilor asupra diverse lucruri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Se cheama focus-group si intr-adevar este o metoda de studiu a comportamentelor, preferintelor consumatorilor asupra diverse lucruri Asa este, daca nu ma insel, firma Mercury de pe str Siret 95 (Bd 1 Mai), stiu pt ca sunt dusi si adusi cu taxiul multi din cei care participa la studiu de piata al produsului respectiv.in 2 ore ti-ai scos un milion juma si nu te doare capul!Cred, insa, ca trebe sa faci cumva sa intri in baza lor de datre si atunci vei fi sunat ori de cate ori este nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Septembrie 26, 2008 Autor Share Postat Septembrie 26, 2008 pentru toti motociclistii fumatori: cauta tipa acum baiti intre 18 si 24 de ani,dar si 30-35 ani. fumatori. se da cadou de 75 ron are id for_realjob nu e gluma, incercati sa vedeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate