Levike Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 seara de 25.08, adica ieri, il vad pe dl. Tariceanu prezentat "ca orice om normal", pe plaja marii, cu familia, cu catzelu.... si in mana cu revista MotoLife. Sa vezi si sa nu crezi. Am vazut bine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat August 26, 2005 Autor Share Postat August 26, 2005 Precizari : - stirile Pro TV seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 carevasazica, primul ministru imi citeste articolele Daca scriam despre vapoare, aveam un cititor si mai cu functie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 carevasazica, primul ministru imi citeste articolele Daca scriam despre vapoare, aveam un cititor si mai cu functie 231467[/snapback] Maine poimaine te vad consilier pe la guvern maestre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 E motociclist si are acces la internet deci... Apropos: Cu ce motor veniti la Brasov, domnule Tariceanu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat August 26, 2005 Autor Share Postat August 26, 2005 Cica are BMW! ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baroshanu@msn.com Postat August 28, 2005 Share Postat August 28, 2005 fratilor motociclisti si eu am vazut faza :banana poate renunta la 4roti infavoarea 2roti (cu blonda in spate). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baroshanu@msn.com Postat August 28, 2005 Share Postat August 28, 2005 poate pune o vorba buna si pentru noi in parlament ceva legi mai bune ,-30% taxe vamale ptr motociclete ca tare ma doare cind le vad vreau si eu unul de 2jumate japoneza ,dar creditele la noi sint marele zid chinezesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 seara de 25.08, adica ieri, il vad pe dl. Tariceanu prezentat "ca orice om normal", pe plaja marii, cu familia, cu catzelu.... si in mana cu revista MotoLife. Sa vezi si sa nu crezi. Am vazut bine??? 231444[/snapback] Ar face bine sa mai citeasca si ceva economie si poate putin "bun simt" Cand voi da 55 000/L de benzina nu prea ma doare ce citeste tariceanu (intentionat cu litera mica) sau alt parlit care indiferent de culoarea politica datorita caracterului de manelist a ajuns "invartit" in romanica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 Pei sa vezi pe aia cu conserve ce manca 12-15 % sa vezi cum plang langa masini,iar noi o sa ne luam scutere.Astia is tampiti,si ma indoiesc ca il doare undeva pe Tariceanu de taxele vamale,sau de lintu de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 Pei sa vezi pe aia cu conserve ce manca 12-15 % sa vezi cum plang langa masini,iar noi o sa ne luam scutere.Astia is tampiti,si ma indoiesc ca il doare undeva pe Tariceanu de taxele vamale,sau de lintu de benzina 245198[/snapback] Daca o mai intind mult asa, n-o sa treaca mult si o sa aiba nevoie tariceanu de pasaport ca sa se dea cu Harley-u dincolo de Bran ... asta asa off topic. Lucrezi de-ti sar capacele si tre sa te gindesti de doua ori cand intrii in benzinarie cu masina. Cat despre pretul benzinei- ar putea foarte usor sa fie mentinut la cote rezonabile din productia interna (45% din petrolul de pe piata e romanesc, petrol care se vinde cu acelas pret ca si ala adus cu petrolieru din Golful Persic), etc, etc... Mi-e sila sa vorbesc despre asta, despre "puliticieni" si alte romanisme asa ca ma intorc la topic. Catre moderatori-> daca spusele mele sunt sanctionabile va rog sa ma contactati cu PM si astfel sa-mi dati posibilitatea sa si argumentez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate