bogdanawo Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) Ma e just, n-oi fi eu sef de promotie la Universitatea Dunarea din Galati. Nici nu mi-am terminat inca facultatile.Dar oricum, chestiile astea se invata la scoala generala. forma negativ --> nu + infinitivul verbului nu sti nu fi nu da gauri la toba aiurea etc P.S. Asa-i ca nu-mi mai dai nicio bere? baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa e gresit ce zici, pe bune. una este imperativ si alta este conjunctiv....... ufffffffffffffffffffff nu stii ce spui nu fi prost nu da gauri sa fii prost sa stii ce spui ce zici de astea? ia mai studiaza sau cere-i meditatii lui @meremptah Editat Septembrie 4, 2008 de bogdanawo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaae gresit ce zici, pe bune. una este imperativ si alta este conjunctiv....... ufffffffffffffffffffff nu stii ce spui nu fi prost nu da gauri sa fii prost sa stii ce spui ce zici de astea? Las-o ba pe merenptah, noi sa fim sanatosi. Lamurim la o bere. Pe care o dai tu. Dar sa stii ca nu e nicaieri acolo imperativ sau conjunctiv. E infinitiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Las-o ba pe merenptah, noi sa fim sanatosi. Lamurim la o bere. Pe care o dai tu.Dar sa stii ca nu e nicaieri acolo imperativ sau conjunctiv. E infinitiv. ba, pun pe ce vrei tu pariu ca e corect cum spun io! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate