wolf4mwolf Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 de pe drumul de intoarcere...Brasov-Zarnesti-Moeciu-Targoviste-Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLONDE_BIKER Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Pozele originale sunt in format 1536x2048, dar a trebuit sa le micsorez ca altfel dura foarte mult timp sa le uploadez ... daca doreste careva vreo poza in formatul original, trimite-ti-mi un mesaj 234429[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLONDE_BIKER Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 234503[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLONDE_BIKER Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Pozele originale sunt in format 1536x2048, dar a trebuit sa le micsorez ca altfel dura foarte mult timp sa le uploadez ... daca doreste careva vreo poza in formatul original, trimite-ti-mi un mesaj 234429[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0nique Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 (editat) A pierdut cineva o zebra? Editat Septembrie 1, 2005 de m0nique Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0nique Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Am gasit zebra... In pozele mele de la Brasov! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 foarte misto pozele...mai ai ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 super pozele... iti dau posibilitatea sa acoperi mai multe momente si locuri... ps. ma poate ajuta cineva sa-l identific pe individul din mijloc? /index.php?...e=post&id=36102 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 A pierdut cineva o zebra? 235451[/snapback] Ala-i puiul zebrei, asta-i zebra mama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 ps. ma poate ajuta cineva sa-l identific pe individul din mijloc?/index.php?...e=post&id=36102 multumesc 237230[/snapback] as putea sa te ajut eu dar fi te rog mai clar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 io beat! in prima poza sunt la concursul de mers incet! cum la jawa mea ambreiajul are bunul obicei sa agate va dati seama ca n-am castigat, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 io beat! in prima poza sunt la concursul de mers incet! cum la jawa mea ambreiajul are bunul obicei sa agate va dati seama ca n-am castigat, nu? 238016[/snapback] Cred ca vroiai sa zici... "Cum eram beat de nu mai stiam care e ambreiajul, va dati seama ca n-am castigat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baroshanu@msn.com Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 ...si ceva de la Cargo 234486[/snapback] am vazut si eu toate pozele cu motociclisti sint super voua va plac ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Hello! Pentru ca le-am promis fetelor (Mutulica & Ninja Skija) sa-mi fac username separat de my husband biker (Dorumaster) ca sa pot pune poze, iata-ma.. Meglio tardi che mai...... O sa pun poze de la Brasov, unde apropo mi-a placut mult, si asta nu neaparat datorita organizatorilor ci vremii absolut superba, peisajelor si mai ales prietenilor (imi place sa va consider asa) si baii racoritoare de la Codlea strand. Nu o sa fac comentarii pe marginea pozelor (nu prea am timp) si promit sa pun cat de curand poze si de la intalnirea neorganizata de la Snagov..... See you in Targoviste !!! Plecare spre Brasov, intalnit cu baietii de la Silver Pistons! ajuns, intalnit lot of friends (Constantin&Co, Neloo&Co,Aliance Steel....al) and so on....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 (editat) Am testat si motoare mai mici.....neeee...mai bine pasager! Plecare gasca la Codlea strand..cumparaturi (read slip) (ptr. Mutulica: daca vrei pozele in format original da-mi PM cu adresa ta de e-mail..) Editat Septembrie 8, 2005 de CARMELLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Super locatie, super apa la Codlea....e de retinut sa mai mergem. Multumim Mona ca ne-ai dus acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Same Codlea....with sexi Mutu in bikini!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 (editat) More..... Editat Septembrie 8, 2005 de CARMELLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 (editat) Intoarcerea la Brasov, cu popas in Piata Sfatului unde intalnit 1 buc. Smeagol, imagini din camping (concurs bataie cu bata in casca)...... Cunoscut Cathy(turul Romaniei) ,schimbat ea impresii cu Constantin (turul Europei-Gibraltar) - au acelasi motor Yamaha ... Editat Septembrie 8, 2005 de CARMELLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 La intoarcere trupa noastra (Doru&me, Constantin&Gina, Nelu&Irina, am ales alt traseu decat cel clasic (Predeal, Bucuresti) si am mers spre Bran, Rucar .. popas la Voinesti (la Nelu&Irina)...Targoviste..Bucuresti. Super traseul, mai ales pe serpentine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 si inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 si de la mine pentru voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 si special pentru ALLIANCE ...PRIETENII STIU DE CE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raffaelo Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 A fost prima mea intrunire la care am participat. A fost super-belea. Succese nebanuite si asfalt uscat cat vedeti cu ochii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate