CrazYRaveN Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 oufffff....ce scumpa erai la concert....nu stiam de unde te stiu!!! dar acum stiu.....ce pacat ca nu m-am bagat in seama cand am vrut....ce pacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
want3D Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 off : yuppy, apar si eu prin poze :D on : sunt oare singurul care a facut poze la motorul asta ? pentru ca multa lume s-a oprit sa-l admire - stiu asta pt ca aveam cortul langa el scuzati calitatea, dar altceva mai bun n-am + bratara de care ma simt mandru ca am purtat-o 3 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Ia sa vedem!!!! daca tot iti place o vitezana facuta naked!!! hai sa iti dau poze cu ea de la breaza...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 oufffff....ce scumpa erai la concert....nu stiam de unde te stiu!!! dar acum stiu.....ce pacat ca nu m-am bagat in seama cand am vrut....ce pacat! auzi tu la el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 auzi tu la el... pot sa rad si eu langa tine daca tot e asa de amuzant??? Cine se mai alatura???? ca doar e super oferta de ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 pot sa rad si eu langa tine daca tot e asa de amuzant??? Cine se mai alatura???? ca doar e super oferta de ..... pai... e "cam" prietena mea de vreo 3 ani jumate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 pai... e "cam" prietena mea de vreo 3 ani jumate... Scuzele mele atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Scuzele mele atunci! stai linistit, nu m-am suparat, doar m-am amuzat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_from_hell Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 super muzica..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Un link de la fratii din SeaWolves http://picasaweb.google.ro/Seawolvesbikers...Fest2931082008# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 CrazYRaveN: poza de langa motorul lui mad max cred ca e facuta de mine, m-ai rugat sa iti fac o poza. iuli-voshod: mai ai poze si la mine. intrunire faina ai pm cu id-ul meu...vorbim pe mess...numai bine!!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kyky Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 pai... e "cam" prietena mea de vreo 3 ani jumate... Nush dak e on topic da.... ...no...asta o fost amuzant...no offence pt nimeni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Cateva poze de la parada .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Filmulete de la concerte pe youtube la o calitate mai slaba dar se poate vedea atmosfera super incendiara http://www.youtube.com/watch?v=K24vkZ9kZJQ http://www.youtube.com/watch?v=BRm2Xq0Ad3k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Nush dak e on topic da.... ...no...asta o fost amuzant...no offence pt nimeni.. pai ne-am amuzat si noi si e offtopic si gata...incheiem cu offtopic-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_borzi Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 eu sunt aia mica de respira greu nu teai pierdut intre atatia barbati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 in primu rand teai se scrie asa....te-ai.In al doilea rand imi cer scuze asa cum am facut-o si mai sus, ca am indraznit sa ma uit la o fata.Care e deja a altcuiva! Asa ca tineti-va parerile si frazele rautacioase pt voi,pt ca deja un topic de poze, a devenit cu totul altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiowas Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 selectie de poze din a doua zi: http://picasaweb.google.com/petre.rodan/He...ikeFest20080830 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Ceva poze si aici. Intalnirea a fost cool, inclusiv in sensul ca la intoarcere in Buc a plouat si cred ca au fost cam - 200 de grade din cauza asta in tricoul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 in primu rand teai se scrie asa....te-ai.In al doilea rand imi cer scuze asa cum am facut-o si mai sus, ca am indraznit sa ma uit la o fata.Care e deja a altcuiva! Asa ca tineti-va parerile si frazele rautacioase pt voi,pt ca deja un topic de poze, a devenit cu totul altceva mann stai linishtit...unora nu trebuie sa le raspunzi la nesimtzire...atat timp cat nu s-a suparat cei implicatzi direct...e ok...numai bine!!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSSEBY Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 pozeeeeeee tot pozeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Acu am venit.... o sa dorm si vorbim maine O poza pt moment cu cei care au muncit timp de trei zile ca sa fie totul bine Expresiile de pe fetele acestor oameni spun totul!!!!! Cred ca a fost soopeR intrunirea!!!! regret ca nu am venit si eu cu Voshodul.... dar .... Poate la anu' care vine!!!!! Numai bine si asf uscat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Alte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norsemann Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Cea mai reusita intrunire de departe... Cea mai frumoasa locatie... Cel mai "tare" sef de club...Tot RESPECTU' MIRCIONE... Cat mai e pana la anu"??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Un alt link cu poze http://picasaweb.google.com/HeavyRidersMC/...BikeFestVictor# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate