florinmotoare Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 am auzit pe la intruniri ca nemtzii fac piese de nepra(sport????)si am devenit tare interesat daca stiti ceva postati aici platesc in bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 EU AM VAZUT PE STE-URI NEMTESTI FIRME DE PIESE DA EVIDENT CA AM UITAT UNDE. APROPO, LE AI CU GERMANA, CA DACA NU AM VORBIT DEGEABA ( UITE ACU MI-AM DAT SEAMA CA SINT PROST) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 BAGA OCHIU LA ---ATASULE TE IUBESC--- SI TE LAMURESTI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Nemtii pun pe nepra piese de la Ural (care se potrivesc evident).Restul le aduc din Ukraina. Piese de Ural la aceeasi calitate ca in Germania gasesti la reprezentanta Ural din Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate