drunken master Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 salut, am reusit sa-mi pierd surubul de fixare a pedalei de la schimbatorul de viteze. din cate pare nu este foarte special, dar sunt sigur ca la bavaria o sa astept cateva saptamani pentru el. pot sa aflu de undeva caracteristicile lui si sa merg sa cumpar unul cat mai apropiat? m-am uitat in manualul de service si nu prea m-am prins... (banuiesc ca interesul lor nu e sa-ti iei piese de pe toate drumurile). multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Iei un surub cu filet M8 (filet normal de 8 mm) si unul cu M6 si incerci care se infileteaza acolo.Daca merge,pui surubul respectiv,cu o saiba sub el si ai rezolvat problema.Daca este cu alt pas,mergi la un lacatus,ii arati si sigur iti gaseste el un surub potrivit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 un strungar bun te rezolva , iti poate face surub pe loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) La Bavaria, un surub ca asta nu costa cine stie ce. Eu am comandat la ei o oglinda si mi-a venit intr-o saptamana. Editat Septembrie 1, 2008 de adya76 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whiteman Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Iei un subler de interior si masori diametrul gaurii. Dupa cat se pare este un surub de 6 mm dar masoara cu atentie sa nu cumva sa fie de 7mm. Daca e de 6 iei un surub normal, curat, si incerci sa infiletezi. Daca merge la mana, ala e. Daca nu merge infiletat usor cu mana sau daca este de 7, nu care cumva sa pui cheia pe el ci faci pe dreaq in 4 si gasesti un strungar sa iti masoare gaura si pasul filetului. Cu stima, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drunken master Postat Septembrie 1, 2008 Autor Share Postat Septembrie 1, 2008 multumesc mult de ajutor si sfaturi. o sa fac o comanda la bavaria, pana ajunge o sa folosesc provizoriu un surub de 6 sau 7 (sper sa nu aiba pas dubios). deoarece a fost destul de dragut sa cada la 100km de casa a trebuit sa improvizez si am folosit surubelnita drept ax si am legat-o cu sarma si scoci de scaritza (dacia old school). mi se pare totusi dubios ca nu gasesti nicaieri caracteristicile pieselor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) multumesc mult de ajutor si sfaturi.o sa fac o comanda la bavaria, pana ajunge o sa folosesc provizoriu un surub de 6 sau 7 (sper sa nu aiba pas dubios). deoarece a fost destul de dragut sa cada la 100km de casa a trebuit sa improvizez si am folosit surubelnita drept ax si am legat-o cu sarma si scoci de scaritza (dacia old school). mi se pare totusi dubios ca nu gasesti nicaieri caracteristicile pieselor. Service manual! Totusi nemti sunt cam "saraci" in explicatii! Dupa ce cuplu se stinge este surub de M6. Editat Septembrie 2, 2008 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate