ovisey Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Asta e culmea...unul dupa altul...ce se intampla...si eu mam intalnit cu unu la spital acuma cateva zile care o cazut.K era scuterist nu stiu nu am stat la taclale...ma grabeam si eu cu treaba Sanatate mai frate, dar si astia cu scuterele, mergi linistit pe banda ta si te trezesti ca te depaseste pe dreapta si se mai si ratoie la tine, cu legislatia pe care se fac ca o invata la panarama aia de scoala ce o fac nici nu e de mirare ca habar n-au de reguli de circulatie. Adevarul e ca daca esti cu motorul prin oras tre sa acorzi prioritate la toti conservarii indiferent de unde ar veni, e cel mai sanatos, ca ei oricum nu te baga in seama. Asta e, atentie maxima si tre sa ne gandim ca ala cu masina nu ne vede. Sa auzim de bine si sanatate pentru cei implicati in evenimente. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiobanuJr Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 bai fratilor, eu stiu ca au fost 2 accidente, unu cristi aka virusu de aci din arad si inca un baiat din tm. acuma hotarativa, nimeni nu a zburat prin parc, nimeni nu a umplut canalizarea centrului cu sange...plm... de unde va informati?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elzorab Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 bai fratilor, eu stiu ca au fost 2 accidente, unu cristi aka virusu de aci din arad si inca un baiat din tm. acuma hotarativa, nimeni nu a zburat prin parc, nimeni nu a umplut canalizarea centrului cu sange...plm... de unde va informati?? cred ca cel mai important aspect este daca putem sa oferim o mana de ajutor in cazul de fata...daca sunt pe forum prieteni sau cunostinte si este nevoie de ajutor...donatii sange sau chiar bani pentru tratament medical...va rog sa postati un mesaj scurt...cred ca putem da dovada de unitate si de ajutor reciproc si de data asta...pentru cei 1 sau 2 sau 3 sau n raniti ....va doresc insanatosire grabnica...si va asteptam pe motoare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 la noi in TM nu s-a auzit nimic de vreun timisoarean accidentat...sper oricum sa fie doar un zvon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elzorab Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 la noi in TM nu s-a auzit nimic de vreun timisoarean accidentat...sper oricum sa fie doar un zvon... revin....si totusi....cred ca cel mai important aspect este daca putem sa oferim o mana de ajutor in cazul de fata...daca sunt pe forum prieteni sau cunostinte si este nevoie de ajutor...donatii sange sau chiar bani pentru tratament medical...va rog sa postati un mesaj scurt...cred ca putem da dovada de unitate si de ajutor reciproc si de data asta...pentru cei 1 sau 2 sau 3 sau n raniti ....va doresc insanatosire grabnica...si va asteptam pe motoare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 A aparut in sfârÂşit Âştirea pe ARADONLINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralum Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 vai de mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scandurah Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Am fost acolo, motociclistul nu a murit, a fost singur pe motor.Un VFR mov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Am fost acolo, motociclistul nu a murit, a fost singur pe motor.Un VFR mov. Suzuki VFR ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scandurah Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Scuze, m-am incurcat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 esti cumva de la ineu scandurash? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiobanuJr Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) gsxr de 750 model vechi Editat Septembrie 4, 2008 de CiobanuJr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) gsxr de 750 model vechi mai Vali chiar am vrut sa te intreb, de ce iti vinzi vaporasul ? Editat Septembrie 4, 2008 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiobanuJr Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 upgrade..... esti interesat? iti fac un pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 esti interesat? iti fac un pret? Nu-l baga in samă, că n-are bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiobanuJr Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 hehehe ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 upgrade..... esti interesat? iti fac un pret? Interesat sunt de asa motor dar deocamdata nu imi permite contul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiobanuJr Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 eh...asa un 4300 usor negciabil? eh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 eh...asa un 4300 usor negciabil? eh? mai taie un zero si poate cam alea ar fi fondurile mele actuale da ms de oferta oricum, ce vaca si mai mare vrei sa iti iei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Septembrie 6, 2008 Autor Share Postat Septembrie 6, 2008 hai ... mai 2250 si iti iei un kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rider_girl_20 Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Cata "solidaritate"! Parerea mea este ca un topic despre un accident nu ar trebui sa se transforme in topic de vanzare-cumparare...fara nicio suparare, astea le puteti discuta aici: /index.php?showtopic=40443 @elzorab : multzu pt intentie. Din fericire nu e nevoie de donatii de sange/bani... Cristi e bine, dupa cum v-am mai spus, are bratul fracturat, osul este deplasat asa ca luni va fi operat. In rest, are leziuni minore, nu isi mai aminteste ce si unde s-a intamplat...dar e bine...deja vorbeste despre suzi gsxr 1000, k8 Numai bine...si aveti grija de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Cata "solidaritate"! Parerea mea este ca un topic despre un accident nu ar trebui sa se transforme in topic de vanzare-cumparare...fara nicio suparare, astea le puteti discuta aici: /index.php?showtopic=40443 @elzorab : multzu pt intentie. Din fericire nu e nevoie de donatii de sange/bani... Cristi e bine, dupa cum v-am mai spus, are bratul fracturat, osul este deplasat asa ca luni va fi operat. In rest, are leziuni minore, nu isi mai aminteste ce si unde s-a intamplat...dar e bine...deja vorbeste despre suzi gsxr 1000, k8 Numai bine...si aveti grija de voi Ma bucur sa aud k e ok...V-am vazut ieri la spital. Asfalt uscat si fara gropi daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
auto_rms Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 deci intersectia aia ....si cu masina daca o blanezi hotarat ai sanse sa iti iasa unu in fata ....cu motorul e risc maxim cu vandame ..... si ontopic ...cica gurile rele spun ca ar fi ori motoru ori tipu fara carnet ...dar asta nu mai conteaza , important e sa il vedem pe k8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elzorab Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 vai de mine... pe tine putem sa te ajutam cu ceva? poate cu o plimbare cu moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 pe tine putem sa te ajutam cu ceva? poate cu o plimbare cu moto Daa, dar neaparat cu echipamentul moto ala din avatar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate