carpathianwolf Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Presi MC TRUST GERMANY Stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carpathianwolf Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carpathianwolf Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 (editat) Editat August 30, 2005 de carpathianwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carpathianwolf Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 unitate si fraternitate!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carpathianwolf Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 no comment !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carpathianwolf Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 burn off Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carpathianwolf Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 eu nu am ajuns la aceasta intrunire dar din surse sigure am auzit ca a fost tare fain!felicitari!!la mai multe!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 eu eram aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daeath Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Imi explica si mie careva cum se face ca intrunirea s-a terminat cu o seara mai repede decat trebuie... daca era asa de tare . Eu am vazut un anunt conform caruia intrunirea tine de joi pana duminica, ori cine a fost stie ca sambata seara s-a spart cheful. Eu am ajuns duminica sperand sa mai prind ceva si nu am gasit nici o urma de motor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 peste tot e asa!duminica e zi de revenire si plecare acasa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate