CzCustoms Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) va rog mult , care dintre voi aveti un pinion de 13,14,15 dinti care sa aiba prinderea asemanatoare cu asta din poze. sau de unde as putea sa cumpar, un magazin ceva unde gasesc mai multe modele/ platesc nu e problema.. imi trebuie pentru un cz 175cc pe care il fac acum de cross. Editat Septembrie 3, 2008 de TheIceman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Daca nu gasesti, du-te le un strungar sa-ti decupeze exteriorul pinionului tau si interiorul altui pinion, le imbini, sudezi si gata pinionul. Daca e priceput strungarul, intr-o ora este gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 3, 2008 Autor Share Postat Septembrie 3, 2008 eu am un singur pinion de 16.. nu am cu ce sa il imbin.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 dak gasesti un strungar bun iti poate face alt pinion dintr-o bucata de fier . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Caut maine(adica azi) pe la munca,stiu ca asa este prinderea la atv-uri, si te anunt.....s-ar putea sa ai noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 6, 2008 Autor Share Postat Septembrie 6, 2008 ok anunta-ma daca gasesti ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Caut maine(adica azi) pe la munca,stiu ca asa este prinderea la atv-uri, si te anunt.....s-ar putea sa ai noroc. Cagiva are acelasi sistem de prindere al pinionului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Am eu unul original in stare foarte buna, ca am schimbat tot kitul la CZ-ul meu, este de pe CZ250 sport tre sa fie acelasi lucru ai id-ul meu de mess la profil. eu sunt din Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 florin.radu asta e?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 frate am avut vreo 3 dar 2 leam dat sar putea sa mai am 1 cred ca ar trebui sa il am dar numa sa il mai gasesc e nou nut de 12 dinti numia bun de cross am avut si eu cz deala si mai am cateva piese dar ma uit maine de pinion si sper sa il gasesc si e al tau nu vreau nimic pe el!numai sa il gasesc stiam ca il am dar daca nu tot asa cauti alt pinion si il tai pe cel vechi pe strung si til faci dar merg si de pe alte motoare!oricum iti spun maine si ce piese mai am pentru motorul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate