Sari la conținut

Accident pe Calea Grivitei acum!


Baiazid
 Share

Postări Recomandate

Accident acum pe Calea Grivitei cu Strada Dornei (vis-a-vis de Furmi - la Chibrit)

 

B45PYD

 

Motocicleta e un chopper chinezesc similar celor de la politie.

 

Avarii: furca, scarita dreapta / crash pad dreapta ,... semnale

 

L-a luat salvarea.

 

Din declaratiile martorilor (niste mosi):

 

Se statea la stop. E stop separat pt inainte si stanga daca nu ma insel.

E posibil ca motocicleta sa fi mers pe verde la stanga cand o dacie break gri l-a luat din lateral.

Dar daca ma insel si nu e stop separat ... e vina motociclistului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nasol.

AI vazut cand l-a luat salvarea macar?

234193[/snapback]

 

Nu frate eu am ajuns imediat dupa salvare. Pe drum am stat la taclale cu 2 mosi fosti motoristi si daca nu stateam... vedeam LIFE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salve. Am ajuns acolo la 2 minute dupa accident. Stati linistiti ca nu l-a luat salvarea - motociclistul era perfect intreg, fara o zgarietura. Probabil ca s-a dus la sectie. Am lamurit oarecum lucrurile cu omul acolo, i-am lasat numarul meu de telefon in caz ca are nevoie de martori. Eu am inteles ca a fortat galbenul, si sincer cred ca asa a si fost, iar tembelul de mosh cu dacia 1310 break a intrat in intersectie (de fapt in spatiu dintre semafoare) cam fara sa se asigure. Motorul era lovit in lateral dreapta si in fata, iar masina numai in fata, plus din cum erau asezate in intersectie cred ca masina a lovit motorul si nu invers. Nu bag totusi mana in foc pentru nevinovatia motociclistului. Revin cu detalii dupa ce ma va suna accidentatul.

 

Later edit: motorul are full casco, deci nu e nici o problema.

Editat de mielu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am zis de salvare ca asa au zis mosii aia ....

 

Avea casca full pe motor.

 

Casca e la un tip din zona care il cunoaste pe motociclist!!!

 

I-am zis sa o ia el ca o fura cineva

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Moshii aia handicapati il scoteau ca a trecut pe roshu! :crack:

Daca ma cheama eu ma duc martor. Care mai vine?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din, pcate, "martorul" in Ro, nu este aea persoana compententa, lucida, si cu ceva bun-simt si etica (adica "am vazut eu!! "

cand de fapt n-a vazut - fara sa-i pese de urmarile declaratiilor), ci este "tzatza", "carcotashul", mahalgiul care vrea atentie.

 

Exemplu... masina asteapta sa faca stanga in intersectie, pe sens opus, se pune rosu, deci masina, care asteapta in intersectie porneste. Pe rosu, trece alta masina (care venea din sens opus)- soferul "fortzat semaforul" => accident. Pieton: "Uaa, nebunule, las' ca te-am vazut io, aveai vitezaaa, veneai din stanga astuia (adica cel care a trecut pe rosu) " <-replica adresata masinii 1 (care facea stanga).

 

sau:

 

Trafic aglomerat; se franeaza brusc , rezulta -> poc accident. Portar de la o cladire/ intitutie din zona zie catre masina lovita din spate: "Ia uite ce accident ai provocat!!"

 

No comment!

 

Bine ca a scapat ok omul!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Explicati-mi si mie cine de unde venea, ca nu e nici un stop separat stg-inainte acolo! Grivita dinspre Podul Constanta si 1 Mai au verde simultan, Grivita dinspre Podul Grand separat, 1 Mai dreapta pe Grivita spre pod cedeaza cu intermitent, acolo se cam forteaza trecerea. Bine ca e omul intreg, cu casco la First Bike nu il vad bine (doar daca i-o da dauna totala si isi ia ceva adevarat) ca la cum aduc aia piese...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Motociclistu - Stefan il cheama - calare pe un Royal chinezesc de 125, venea dinspre Bucurestii Noi si mergea catre Calea Grivitei. Sunt acolo, la intrarea in Grivita 2 semafoare la 25 de metri unul de altul, iar el se indrepta catre primul printre coloanele de masini oprite. Cand a ajuns la aprox. 5-7 metri de semafor s-a facut verde si el a intrat primul in intersectia dintre semafoare. In acelasi moment de pe strada Dorna, care da in acea intersectie si care e semnalizata cu cedeaza trecerea, a tzashnit o Dacie 1310 Break, care probabil a crezut ca are timp sa treaca pana sa plece masinile de la semafor si l-a acrosat din lateral dreapta. Dupa cum am mai spus, omul nu are nici o zgarietura, iar motorul e asigurat full casco. Cam asta ar fi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt desdtui de multi care forteaza semafoarele.Ma enerveaza mosii astia,se grabesc sa plece de la semafor cat mai repede si dupa aia merge restu traseului cu 30 km/h.Saptamana asta in Arad stau la un semafor si un mos prost era in spatele meu ma claxona intr-un desi era galben.Atunci m-am enervat si am stau 5 secunde dupa ce s-o pus verdele.Mosu ma depaseste dupa care pleca in fata mea.m-am tinut dupa el cu a 2-a.Dupa cativa metri m-am saturat si am schimbat a 3-a si am trecut de mosu aratandui tot respectul mea :crack: :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...