Sari la conținut

john17

Super Membru
  • Număr conținut

    9.712
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de john17

  1. Oamenii nu sunt plătiți, normal că angajații nu sunt nici competenți și nici nu-și dau interesul, iar afacerea nu produce suficient cât să-i motiveze. Cerc vicios. Bănuiesc că Hondele vin prin H. Trading, pe nord i-au cam făcut cu forța să ia moto din câte știu. Bine, nici pe auto nu sunt mai buni, a ajuns la mine mașină cu service făcut la ei, vreo 6 filtre de motorină facturate și pe mașină mai avea nițel și se găurea de oxid, jur că era cel din fabrică...
  2. And guess what, fix atunci ies gaze fierbinți pe lângă bujie!
  3. john17

    Olandezii Zburatori

    Ba pentru cine cumpără cam da!
  4. La dracia 1300 luai niște cămăși uzate (franțuzești), le alezai după niște pistoane de 1.4 uzate, puneai un set nou de segmenți și aia era!
  5. DA! Accidentarea tot dintr-o problemă psihică a pornit, dacă n-ar fi fost cu căpuțu' nu ar fi tras ca nebunul și ar fi gestionat situația. Lui însă i s-a pus o albeață.
  6. Și când te trezești să fie dimineață! Mda, îi stă bine la mmantinelă!
  7. Deci e vanzatorul sau producatorul? Sau poate e unul si acelasi..? Nu de alta dar vanzatorii spun de f multe ori lucruri traznite. In general se face referinta la coeficientul de frecare si nu la duritate, dar o placuta cu coef mai mare e mai dura, uzeaza mai repede discul, si nu rezista ea neaparat mai mult. Dar franeaza mai tare. La auto ebc erau clasificate dupa culori. Din experienta mea cu acest producator... m-as orienta catre altul. Poate astea ale tale or fi placute racing care scartaie + au prostul obicei sa fie eficiente doar cand sunt calde, nici nu sunt omologate pt strada din cauza asta. Vaselina (aia cu Cu, nu orice unsoare!) se pune in zonele de contact, adica unde a zis goe + unde se reazema placutele pe etrier/suport si unde ating lamelele elastice placuta. Curatarea si ungerea acestor puncte de contact reduce zgomotele nedorite, dar daca sunetul care te exaspereaza provine strict din frecarea placutei pe disc nu o sa-l elimine niciodata complet. Discul a fost cumva unsuros? Pt ca daca da, si nu a fost degresat bine inainte de montaj, unsoarea a contaminat materialul de frictiune. Atunci poti sa dai si cu mama sprayului ca nu mai iese, in schimb poate sa scartaie. Nu in ultimul rand, am intalnit discuri moto aftermarket mai subtiri decat cele originale, si din cauza asta pot intra in rezonanta.
  8. Esti sigur? La montaj o fi pus cineva vaselina cu cupru prin anumite locuri? Tablele alea din spatele placutelor or mai exista?
  9. În camera de ardere ai >1000°C, ce plm cauciug să reziste?!? Bujia trebuie să etanșeze atunci când e strânsă corect pe șaiba ei (metalică). Punct! Nu pui câlți, cauciuc, clingherit, whatever acolo! Dar când vă băgați cremvurștii unde habar n-aveți apar tot felul de "soluții" năstrușnice.
  10. Tot din alea a avut și Vinales când s-a dat jos de pe mobră la +200 km/h!
  11. Tu de unde ai mai apărut să dai sfaturi deși HABAR N-AI despre ce vorbești?!?
  12. Înțeleg că vă spălați chiloții cu mașina albalux și îi stoarceți manual, pt că e mai tru? Cam așa e și cu carbelitoru'...
  13. Hsmbp, statistic sunt MULT mai puține intervenții la sistemele de injecție decât la carburatoare, atât la moto cât și la auto! De câte ori suflai în jigler la dacia 1300 și câte injectoare sau ecu-ri se bulesc la Logan? Doar câte un IAC, eventual corp clapetă complet, dar la rulaje în care ai fi făcut minim 7 ACT-uri. Plus că în principiu un motor cu injecție e mai tânăr decât unul cu carburator.
  14. Manipedi + coafor? În weekend plooninge, deci ai tot timpul! Oamenii serioși are alerte mașină.
  15. VID-20210413-WA0023.mp4 VID-20210412-WA0030.mp4
  16. Grijă să nu te îngălbenești subit!
×
×
  • Creează nouă...