Rareshamico Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 salut fratilor! am un motor de cz cred ca e de 250,e versiunea aceea sport cica cilindru patrat,e desfacut cutie buna tot dar nu am ce sa fac cu el! bere banii accept orice:P astept mesaje si pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 salut fratilor! am un motor de cz cred ca e de 250,e versiunea aceea sport cica cilindru patrat,e desfacut cutie buna tot dar nu am ce sa fac cu el! bere banii accept orice:P astept mesaje si pareri o poza., Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Septembrie 5, 2008 Autor Share Postat Septembrie 5, 2008 o poza., nu am gasit poze cu el...nu stiu poate e rar ce am eu dar cilindru arata in genu asta,si capacele laterale nu au nici-o treaba cu ce am eu....nu stiu ce sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShereKhan Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 (editat) Am si eu cilindru de CZ sport si este patrat cu iesire pentru o singura toba...din ala sa fie ? Al meu e de 175 Editat Septembrie 5, 2008 de ShereKhan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 incearca sa ii faci o poza ca m-ar interesa. are aprindere?? carburator? kickstarter?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Septembrie 5, 2008 Autor Share Postat Septembrie 5, 2008 incearca sa ii faci o poza ca m-ar interesa. are aprindere?? carburator? kickstarter?? da are o singura iesire la toba,e complet tot plutitoru din carburator si capacu plutiorului lipseste! dar in rest tot cred ca e de 175 nush sigur dar e prea mare pistonu ) ii fac maine nist epoze daca e si iti pun sa vezi,si la magnetou ala ii lipstete o piesa nush crted k platina ceva nush sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 da are o singura iesire la toba,e complet tot plutitoru din carburator si capacu plutiorului lipseste! dar in rest tot cred ca e de 175 nush sigur dar e prea mare pistonu ) ii fac maine nist epoze daca e si iti pun sa vezi,si la magnetou ala ii lipstete o piesa nush crted k platina ceva nush sigur Pai este functionabil? Din ce oras esti? asa ca sa stim si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Septembrie 6, 2008 Autor Share Postat Septembrie 6, 2008 Pai este functionabil? Din ce oras esti?asa ca sa stim si noi cred ca e functional e desfacut bucati intr-o cutie stau prin bucuresti pe la margine mai mult! compresie avea tot cutie etc nush vedem:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 cred ca e functional e desfacut bucati intr-o cutie stau prin bucuresti pe la margine mai mult! compresie avea tot cutie etc nush vedem:D In cutie functioneaza cel mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate