Sari la conținut

ToyRun


Nitescu
 Share

Postări Recomandate

Comunicat de presa

 

 

 

 

 

 

In data de 10.09.2005, Clubul Moto sibian Crazy Bike, in parteneriat cu S.C. Xventure S.R.L. organizeaza primul ToyRun din Romania, la care vor participa aproximativ 200 de motociclisti din tara si peste 70 din strainatate.

ToyRun este o actiune prin care acesti motociclisti viziteaza orfelinate si case de copii, oferind acestora cadouri, jucarii si donatii in bani. Se vor organiza de asemenea activitati sportive si plimbari cu motocicletele. Prin acest gest, motociclistii vor sa le arate acestor copii cateva aspecte din acest frumos capitol de libertate, atat de ravnit de acestia.

La acest ToyRun vor participa cateva personalitati marcante, care vor porni convoiul pe motocicletele personale: Secretarul de Stat Zeno Pinter; Viceconsulul Germaniei MĂźnch Hilmarr, Atasatul cu probleme sociale al Austriei, doamna Barbara Wiebke Schoefnagel.

Intalnirea participantilor va avea loc in data de 10 Septembrie 2005, incepand cu orele 9:00 la cazarma 90, in fata hotelului Bulevard din Sibiu, iar startul se va da la ora 11:00.

Cuvantul de deschidere va fi rostit de primarul orasului Sibiu, domnul Klaus Werner Johannis.

Cei care doresc sa faca donatii in bani sau in jucarii sunt bineveniti.

Pentru informatii suplimentare va rugam vizitati site-ul nostru www.toyrun.ro

 

 

 

 

 

 

Clubul Moto Sibiu CRAZY BIKE

Presedinte Andy Fazekas

Telefon:0788-270889

0788-270887

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte frumos, felicitari!

Totusi nu ca ar insemna mare lucru, dar cu adevarat primii care au facut ToyRun in Romania noi am fost, inca de la primul MotoRRock daca isi mai aduce cineva aminte, de altfel am dus tone de jucarii la foarte multe case de copii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Comunicat de presa

In data de 10.09.2005, Clubul Moto sibian Crazy Bike, in parteneriat cu S.C. Xventure S.R.L. organizeaza primul ToyRun din Romania ...

234867[/snapback]

 

 

felicitari!

 

(normal ca undeva-cineva a fost "primul", aceste actiuni se fac pentru copii, nu pentru "fame&glory")

235676[/snapback]

 

 

 

pentru corectitudinea informarii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oameni buni, daca va place aceasta actiune si ati vrea ca sa fie un succes, atunci trebuie sa fim prezenti acolo, pentru ca doar noi o putem realiza. Noi suntem cei peste 200 de motociclisti care merg sa dea jucarii la copii.

Deci terminati cu comentariile si sa va vad acolo. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am participat si eu la actiunea umanitara TOY-RUN si pt. prima oara mi-a fost rusine ca sunt romanca respectiv momentul cind unul dintre motociclisti din Austria ne-a intrebat citi motociclisti sunt in Romania si mai ales in Sibiu iar raspunsul nostru a fost ca suntem multi, urmatoarea intrebare a fost SI UNDE SUNT DE NU SI-AU FACUT TIMP O ZI SA PARTICIPE SI EI LA ACEASTA ACTIUNE UMANITARA? E atunci nu am mai avut nici o replica si mi-a venit sa intru in pamint de rusine.

Totul a fost f. bine organizat inclusiv drumul din Sibiu si pina in Medias (acolo se afla casa de copii). Am fost vreo 90 de motociclete din care NUMAI VREO 10 DIN ROMANIA!!!! (exceptind baietii de la CrazyBike).

Cei de la Toy-Run au facut peste 1000 KM iar noi romani nu am fost instare (cu costuri minime) sa facem citiva zeci. Bravo celor de la CrazyBike si celorlalti motociclisti care au facut astfel de actiuni si RUSINE celor care au preferat sa stea deoparte sau sa invoce tot felul de motive pt. care nu pot veni. Sunt curioasa daca era o intrunire in Sibiu sau in Medias citi veneau?

Pt. mine personal a insemnat f. mult faptul ca m-am dus si am stat acele 3 ore in care am mincat cu ei si am povestit cu ei iar pe copii cei mai mari din respectivul camin baietii iau plimbat cu motorul o tura prin oras. A meritat din plin tot minimul de efort (ca defapt asta a fost din parte mea si a sotului meu).

In momentul de fata sunt foarte furioasa :) si cu tot riscul de a supara pe cineva inca odata va spun SA VA FIE RUSINE!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

situatie ingrata,nu prea stii ce sa zici....sigur,motive s-ar gasi destule,ca doar de...."omo-i o divinitate inlantuita-n circumstante",dar,dincolo de toate,ramane jena,o afurisita de jena infinita pe care,uite,am trait-o prin exponenti.si daca tot vorbim de exponenti,uite,ma fac eu, pt.putin timp,exponentul motociclistilor care puteau veni dar n-au facut-o,si-mi cer scuze.La anu sper sa fim mai multi,si de asemenea,sper sa nu-mi aduc aminte de asta prea des si in nici-un caz atunci cand ma uit in oglinda

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trebuie sa recunosc ca acum nu mai sunt asa de furioasa dar gustul amar tot ramine.

Iti dai seama ca i-am certat pe toti prieteni nostri , motociclisti si ei, pt. cele intimplate, si imi place sa cred ca vechea zicala "omul din greseli invata" a avut efect.

Sper ca, cu alta ocazie de acest gen sa fim mai multi , efortul este rasplatit din plin.

Editat de iris
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...