Sari la conținut

iris

Membra
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de iris

  1. iris

    Accidente Sibiu

    Esti sigur ca avea 140 km/h? Eu cunosc persoana si chiar nu era genul de vitezoman... dar deloc! Ducu era un om foarte, dar foarte calculat si linistit. Cred ca iar fi placut sa fie condus pe ultimul drum de cat mai multi motociclisti. Dumnezeu sa-l odihneasca!
  2. salutare Am fost in roma acum 2 saptamini si am stat la hostel Alessandro Downtown din zona Termini ( adica gara Termini),foarte curat hostelul , chiar neasteptat de curat.Am stat 8 persoane in camera cu 25 euro\noapte\persoana. Se zice ca zona Termini e rau famata dar noi chiar nu am avut nici o problema cu nimeni ....si ne intorceam la hostel destul de tirziu, doar ca motoarele va trebui sa le parcati afara in strada. , nu au o curte interioara sau ceva parcare privata. Viz-a-viz de costuri, eu si sotul meu am fost anul trecut in Italia cu motorul si mi sau parut foarte scumpe autostrazile... deci daca le puteti ocoli... ar fi bine. In Venetia am stat la un camping, Fussina, pe linga Venetia, de la care pleca un vaporas-bus cu plecari din ora in ora si ne-a dus pina in centrul Venetiei vechi In acest camping sunt si multe casute, deci nu e nevoie sa aveti cort, si costul nu era mare, din cite imi aduc aminte am platit cam 35 euro\2 persoane -motor\noapte. drumuri bune sa aveti!
  3. iris

    Bancuri

    Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii. Super tare!!!
  4. iris

    Accidente Sibiu

    o intrebare DE CE VI SA "DAI CU NOROI" IN MOTOCICLISTI DIN SIBIU??? de ce generalizezi??? "Ati ajuns plini de ura si nu mai vedeti bunele intentii din jurul vostru" de unde sti tu toatea aste? Din citeva vorbe spuse aiurea de persoane la care probabil acum le pare rau de ceea ce au zis? Ar fi bine sa te aptii sa mai faci asemenea afirmatii si mai ales pe topicul acesta, din respect fata de NICK
  5. iris

    Accidente Sibiu

    R.I.P. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa ii dea familiei puterea sa treaca peste acest mare necaz.
  6. iris

    Accidente Sibiu

    Sunt sigura ca o sa faci tot ceea ce iti sta in putinta! Dumnezeu sa il ajute pe Nicu.
  7. iris

    Accidente Sibiu

    Dumnezeu sa il ajute! Ne rugam pt el.
  8. iris

    Accidente Sibiu

    Am vorbit si eu cu Gal, intradevar nu e grav, dar..... naspa. E internat la ortopedie salonul nr. 4, poate ne adunam cativa sa mergem pe la el si sa ciocnim un ou rosu cu el (am inteles ca va sta vreo 2 saptamani internat). Insanatosire grabnica!!!
  9. iris

    "free Talk"

    nu cred ca se va putea obtine ceva...., daca dati click pe poza o sa vedeti ca dedesuptul ei scrie "foto simbol arhiva", dar dar merita incercat
  10. Mersi mult ! Nici voi nu mai aveti mult si sunt convinsa ca pitica voastra tot asa va arata.
  11. Salutare. Noi am fost 2 ani la rind in Grecia, in insula Evia. A fost super. Ne-am cazat in camping-ul Agia Anna cu cortul dar erau si f multe bungalow-uri. Daca cauti pe net o sa vezi multe poze din cadrul campingului, conditiile sunt extraordinare si daca nu te duci in sezon , respectiv 15 iunie-20 august, preturile nu sunt mari deloc (nici in sezon nu sunt mari dar....), mincare f buna , gen impinge tava, si ca pret f bun. Exista si piscina in cadrul campingului (ne-am bucurat tare pt ca in zilele cind marea era agitata copii si noi stateam la piscina) iar plaja e la vreo 500 m (e plaja cu pietris). www.clubagiaanna.gr Sper sa iti fie de folos. Asfalt uscat!
  12. iris

    ToyRun

    Eu personal nu am facut poze ca nu am avut aparatul la mine, dar au fost persoane care au facut, poate o sa ataseze ei ceva poze.
  13. iris

    ToyRun

    Trebuie sa recunosc ca acum nu mai sunt asa de furioasa dar gustul amar tot ramine. Iti dai seama ca i-am certat pe toti prieteni nostri , motociclisti si ei, pt. cele intimplate, si imi place sa cred ca vechea zicala "omul din greseli invata" a avut efect. Sper ca, cu alta ocazie de acest gen sa fim mai multi , efortul este rasplatit din plin.
  14. iris

    ToyRun

    Am participat si eu la actiunea umanitara TOY-RUN si pt. prima oara mi-a fost rusine ca sunt romanca respectiv momentul cind unul dintre motociclisti din Austria ne-a intrebat citi motociclisti sunt in Romania si mai ales in Sibiu iar raspunsul nostru a fost ca suntem multi, urmatoarea intrebare a fost SI UNDE SUNT DE NU SI-AU FACUT TIMP O ZI SA PARTICIPE SI EI LA ACEASTA ACTIUNE UMANITARA? E atunci nu am mai avut nici o replica si mi-a venit sa intru in pamint de rusine. Totul a fost f. bine organizat inclusiv drumul din Sibiu si pina in Medias (acolo se afla casa de copii). Am fost vreo 90 de motociclete din care NUMAI VREO 10 DIN ROMANIA!!!! (exceptind baietii de la CrazyBike). Cei de la Toy-Run au facut peste 1000 KM iar noi romani nu am fost instare (cu costuri minime) sa facem citiva zeci. Bravo celor de la CrazyBike si celorlalti motociclisti care au facut astfel de actiuni si RUSINE celor care au preferat sa stea deoparte sau sa invoce tot felul de motive pt. care nu pot veni. Sunt curioasa daca era o intrunire in Sibiu sau in Medias citi veneau? Pt. mine personal a insemnat f. mult faptul ca m-am dus si am stat acele 3 ore in care am mincat cu ei si am povestit cu ei iar pe copii cei mai mari din respectivul camin baietii iau plimbat cu motorul o tura prin oras. A meritat din plin tot minimul de efort (ca defapt asta a fost din parte mea si a sotului meu). In momentul de fata sunt foarte furioasa si cu tot riscul de a supara pe cineva inca odata va spun SA VA FIE RUSINE!!!
  15. iris

    Aradul plange din nou

    RIP Dumezeu sa-l odihneasca. Aveti grija ! Ma intristeaza f. tare cind aud asa ceva. Condoleate familiei.
  16. ceau "iubi" ma bucur ca ai postat ,ce se mai aude cu achizitionarea motocicletei.
  17. Sunt Coco din Sibiu, am...ani si motorul in sange de la 4 ani (de cand ma ducea tata la gradinita cu motorul,si la 6 ani ma duceau la mare pe motor intre ei). Nu am motor, din pacate nu pot conduce....Sotul meu, Mircea, are un Suzuki Marauder si mai posedam una bucata copil frumos (ca mamica), de 4 ani, Iris, care si ea e innebunita dupa motoare! Mi-ar face placere sa cunosc cat mai multe motocicliste....chiar daca numai pe forum!
×
×
  • Creează nouă...