Sari la conținut

iris

Membra
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    cocomutiu@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Sibiu

iris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. iris

    Accidente Sibiu

    Esti sigur ca avea 140 km/h? Eu cunosc persoana si chiar nu era genul de vitezoman... dar deloc! Ducu era un om foarte, dar foarte calculat si linistit. Cred ca iar fi placut sa fie condus pe ultimul drum de cat mai multi motociclisti. Dumnezeu sa-l odihneasca!
  2. salutare Am fost in roma acum 2 saptamini si am stat la hostel Alessandro Downtown din zona Termini ( adica gara Termini),foarte curat hostelul , chiar neasteptat de curat.Am stat 8 persoane in camera cu 25 euro\noapte\persoana. Se zice ca zona Termini e rau famata dar noi chiar nu am avut nici o problema cu nimeni ....si ne intorceam la hostel destul de tirziu, doar ca motoarele va trebui sa le parcati afara in strada. , nu au o curte interioara sau ceva parcare privata. Viz-a-viz de costuri, eu si sotul meu am fost anul trecut in Italia cu motorul si mi sau parut foarte scumpe autostrazile... deci daca le puteti ocoli... ar fi bine. In Venetia am stat la un camping, Fussina, pe linga Venetia, de la care pleca un vaporas-bus cu plecari din ora in ora si ne-a dus pina in centrul Venetiei vechi In acest camping sunt si multe casute, deci nu e nevoie sa aveti cort, si costul nu era mare, din cite imi aduc aminte am platit cam 35 euro\2 persoane -motor\noapte. drumuri bune sa aveti!
  3. iris

    Bancuri

    Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii. Super tare!!!
  4. iris

    Accidente Sibiu

    o intrebare DE CE VI SA "DAI CU NOROI" IN MOTOCICLISTI DIN SIBIU??? de ce generalizezi??? "Ati ajuns plini de ura si nu mai vedeti bunele intentii din jurul vostru" de unde sti tu toatea aste? Din citeva vorbe spuse aiurea de persoane la care probabil acum le pare rau de ceea ce au zis? Ar fi bine sa te aptii sa mai faci asemenea afirmatii si mai ales pe topicul acesta, din respect fata de NICK
  5. iris

    Accidente Sibiu

    R.I.P. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa ii dea familiei puterea sa treaca peste acest mare necaz.
  6. iris

    Accidente Sibiu

    Sunt sigura ca o sa faci tot ceea ce iti sta in putinta! Dumnezeu sa il ajute pe Nicu.
  7. iris

    Accidente Sibiu

    Dumnezeu sa il ajute! Ne rugam pt el.
  8. iris

    Accidente Sibiu

    Am vorbit si eu cu Gal, intradevar nu e grav, dar..... naspa. E internat la ortopedie salonul nr. 4, poate ne adunam cativa sa mergem pe la el si sa ciocnim un ou rosu cu el (am inteles ca va sta vreo 2 saptamani internat). Insanatosire grabnica!!!
  9. iris

    "free Talk"

    nu cred ca se va putea obtine ceva...., daca dati click pe poza o sa vedeti ca dedesuptul ei scrie "foto simbol arhiva", dar dar merita incercat
  10. Mersi mult ! Nici voi nu mai aveti mult si sunt convinsa ca pitica voastra tot asa va arata.
×
×
  • Creează nouă...