Cavaleru Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 http://www.asso-scooter.org/+Honda-Ps-250-...rere-du-Zoomer+ ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Trebuie sa fii costumat in Rambo sa arati bine pe asa ceva.Zici ca e facut pt. armata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Interesant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 nu a aparut deodata cu zoomerul? eu l-am vazut si anul trecut pe net.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) mie imi place cum arata. ce nu-mi palce cam duce lipsa de locuri de depozitare. sau cel putin asa observ eu. fata de zoomer-ul de 50 imi place ca are 2 locuri si ca are frane pe disc Editat Septembrie 7, 2008 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 sorry pt cei care au,dar mi se pare urata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 sorry pt cei care au,dar mi se pare urata.... foarte urata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Mie imi place,gusturile nu se discuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Trebuia putin mai camuflata si era buna pentru razboi. Asa imi pare..de armata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate