kebacsorin Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Traseul de open nu va fi chiar usor. Adica fara mult macadam, cat mai mult carare, printre copaci si treceri tehnice de bun simt. in caz de ploaie o sa scoatem trecerile cele mai dificile. Va asteptam cat mai multi. Speram sa avem bafta in privinta vremii. Una peste alta va fi un concurs de care sa va amintiti. V-as fi foarte recunoscator daca ati incepe sa imi confirmati participarea. Ce spuneti? Incepem sa ne numaram? Curaj ,Curaj!!! Cine e primul? Confirm si eu.. Abia astept.. Si incerc sa aduc si Brasovul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Sigur ca da Batrane stii doar ca ai clasa ta. Abia astept sa va vad dandu-va coate: tu, Misu, Cazma, Somo, Max, Tibi, Cornel si toti ceilalti CLASA DE VETERANI SAU MARTALOGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Confirm si eu impreuna cu cel putin 2 baieti(mai sigur 4). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 vin si eu cu un prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Septembrie 27, 2008 Autor Share Postat Septembrie 27, 2008 salut, aduc vesti de ultim moment, dar stiti cum se spune... "nu impuscati mesagerul" (chiar daca este si organizator ) astazi am plecat in forta sa mai marcam o bucata importanta din traseu, care o aveam pe gps, in zona vf bradu (nu cred ca va spune ceva, dar...) si... dar sa n-o mai lungesc, zona nu mai poate fi strabatuta de motociclisti, cel putin pana la jum. lui noiembrie, fondul de vanatoare (sau ceva de genul) a fost luat de un particular si pregateste vanatori in fiecare week. asa ca am cautat sa unim ce ne-a mai ramas, a iesit ok, doar ca nu mai este de 85km ci de vreo 40 km, caz in care vor fi 2 sau 3 ture si in prima zi, oricum ramanand mai scurt vom mai introduce cateva treceri mai tari. nu va speriati, stim ca va place si nivelul de pregatire a crescut in Romania, asa ca dati-i inainte cu antrenamentele sa fiti in forma. vad ca se anunta o prezenta numeroasa pe sfarsit de sezon, ne bucuram. toate bune, stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 dont shot centaurs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 i'm in... deci confirm si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 i'm out Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Sigur ca da Batrane stii doar ca ai clasa ta. Abia astept sa va vad dandu-va coate: tu, Misu, Cazma, Somo, Max, Tibi, Cornel si toti ceilalti Si eu tot la clasa batranilor ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmoldboy Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Si eu tot la clasa batranilor ma bag idem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos balo Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Felicitari pentru prezenta la emisiunea Mihaelei Radulescu.Concursul o sa fie bestial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 a? O sa avem si prezente feminine de exceptie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 a? O sa avem si prezente feminine de exceptie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 O sa avem si prezente feminine de exceptie. cand am stat o saptamana in padure la mocearu nu ai fi aranjat si tu niste prezente feminine de exceptie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Cine se mai inscrie? nu mai are nimeni curaj? nu stiti ce pierdeti! treaba voastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Cine se mai inscrie? nu mai are nimeni curaj? nu stiti ce pierdeti! treaba voastra Trei portocalii din Braila la Open Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 nu se face.. io unu mi-amamanat treburi ca sa pot venii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 vin si eu in aceste conditii la OPEN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 pana la urma, in ce data se tine , ca nu mai inteleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Dragii mei, Va anunt in mod oficial ca data concursului XMRaid Enduro Monteoru 2008 a fost schimbata. Din motive obiective, evident. Asa cum stiti probabil, etapa de campionat balcanic din Grecia programata pentru 1-2 noembrie a fost anticipata pe 25-26 octombrie. Cum echipa Romaniei are mari sanse sa casige locul I, fie la echipe fie la individual, am convenit impreuna cu Frm sa inversam datele de desfasurare a celor doua evenimente. Tinem foarte mult sa ii avem la buzau pe toti sportivii si tocmai de aceea am luat aceasta decizie. Va anunt totodata ca vom impune o limita de inscriere dupa cum urmeaza: - Clasa extrem moto - 30 moto - Clasa oldboys moto - 20 moto - Clasa open moto - 60 moto - Clasa atv - 30 atv-uri Curand vom posta si formularele de inscriere, regulamentul si programul competitiei. As prefera sa incepeti oricum sa va anuntati chiar de acum mentionand si cati insotitori veti avea, asta pentru masa festiva Scrieti pe adresa ovidiu@xmraid.ro mentionand clasa la care veti participa si de cate persoane veti fi insotiti. Pentru insotitori se percepe o taxa de 35 ron pentru masa festiva Ovidiu XMRaid Buzau 0728.291.733 ovidiu@xmraid.ro NU CONSIDERATI ACEST MESAJ. DATA DEFINITIVA E CEA COMUNICATA DE LA INCEPUT. 25- 26 OCTOMBRIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 mai oameni buni, va hotarati odata??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmoldboy Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 mai oameni buni, va hotarati odata??? CU GPS sau FARA ? IN ECHIPE SAU INDIVIDUAL ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) Spor la treaba domnilor! Stiu ca nu e usor sa faci trasee enduro dar totusi ar fi bine daca ati fi un picut mai expliciti. Intelegeti-va intre voi si spunti-ne si noua ce o sa faceti. Mi-ar placea sa ma dau si eu la cursa voastra! Dan Morar Editat Octombrie 7, 2008 de MOD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Stiu ca s-a facut un haos. A fost o mica (MARE) neintelegere cu federatia, concursul din Grecia si sponsorii. Acum am taiat capul taurului si am lasat data initiala de 25-26 octombrie. Stiu ca e greu sa multumesti pe toata lumea la fel de bine ca voi toti. Cine face si organizeaza astfel de evenimente stie bine. Facem ceea ce facem pentru voi. Asa ca... nu trage-ti in pianisti. Multumesc pentru intelegere. Ovidiu Xmraid ovidiu@xmraid.ro 0728.291.733 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate